in

Därför hör han inte av sig!

drag1
Därför hör han inte av sig!

Telefonnätet är inte överbelastat. Hans telefon har inte blivit stulen. Ditt sms har gått iväg. Men varför i h-lvete ringer han inte tillbaka?

Mer

svar4

Undra om Victoria Beckham får svar av David?

Fråga: Jag träffade en kompis kompis på krogen för en vecka sedan, och han verkade väldigt på. Han ville absolut ha mitt nummer och gav mig en lång kyss innan vi skiljdes åt. Gav jag honom fel nummer?

Anders säger:
Du gav rätt nummer, annars hade han luskat ut det via er gemensamma vän. Däremot träffades ni ute på krogen och vid en viss grad av berusning känns det mesta som en bra idé. Till exempel kyssar och telefonnummer. Dagen efter, däremot, kan vi ha….tänkt om.
Anders tips: Gör det till en prestigesak. Säg att du inte tänker ge ut något nummer om han inte tänker använda det. Och konstatera att du inte kysser vem som helst.

Fråga: Jag var rätt packad på en fest och träffade en gammal dejt. Vi hade urkul, med trots alla kyssar och ”vi måste verkligen börja hänga” har han inte hört av sig. Inte ens ett sms. Idiot. Jag fattar ingenting!

Anders säger:
Om han var lika packad som du- lita inte på något av det han sa. En del saker känns betydligt mer självklart efter ett glas eller två.Och har ni redan dejtat i nyktert tillstånd utan att det blivit något, så skulle jag inte räkna med att det blir något nu.
Anders tips: Ni har redan försökt en gång. Lägg ner.

svar2

Vem sms:ar Lindsay Lohan med tror ni?

Fråga: Jag har varit smygkär i min killkompis forever och beslutade mig för att berätta det för honom. Hey, man ska ju vara ärlig, eller? Vi har inte hörts sedan dess…

Anders säger:
Nej, du ska inte alltid vara ärlig. Det är bara något korkade ”Big Brother” -deltagare har fått för sig. Men om du absolut ska vara det måste du vara inställd på konsekvenserna. I det här fallet är din killkompis inte intresserad.
Anders tips: Ta en mellanväg, fiska lite. Fråga honom vad han tycker om ”er”, säger han att han inte känner något- håll tyst!

Fråga: På fjärde dejten gör jag fortfarande allt för att verka ”hard to get”, men det verkar inte funka. Vi har inte kommit längre än till hångel och nu har han inte hört av sig på fem långa dagar. Jag blir GALEN!

Anders säger:
Hard to get? Du menar alltså att du spelar ointresserad- trots fem dejter? Klart killen inte hör av sig. Han har redan gjort bort sig fem gånger genom att tro att det kan bli något. Han räddar den stolthet som finns kvar och spelar cool.
Anders tips: Sluta tro att vi gillar att bli dissade. Det finns gränser, även för oss.

svar1

Paris Hilton lär ha många bollar i luften när det gäller killar…

Fråga: Jag träffade världens charmigaste kille ute i baren i lördags. Vi gick hem till mig. Dagen efter sa vi att ”vi skulle höras”. Det är onsdag och jag har inte hört ett endaste sms-pip.

Anders säger:
Ingen kille säger dagen efter att han aldrig mer vill höras. Det vore direkt okänsligt. Och dumt. Vi föredrar att drabbas av akut stumhet.
Anders tips: Lägg ner!

Fråga: Vi gick hem ihop från krogen och hade en minst sagt het natt. Jag kände mig stensäker på att jag fått honom på fall, men efter två dagar har han inte ringt. Hallå?

Anders säger
: En het natt är ingen garanti för en fortsättning, såvida ni inte kom överens om det? Förresten, tanken har aldrig slagit dig att han kanske undrar detsamma? År 2009 är det lika mycket upp till dig att hålla kontakten.
Anderas tips: Ring honom. Tro det eller ej, men vi killar har lika lite lust att verka efterhängsna som ni.


VeckoRevyn Shopping

1 clique sucker clitoris purple4 broklyn vibe and rotator with rabbit silicone 8 satisfyer pro deluxe next gen ligh gold white