in

Då har svenskarna som mest sex – ny undersökning avslöjar

sex sommar

Det var inte bara vädret som var hett i maj utan även sexlivet för mer än var tredje svensk, uppger en undersökning som match.com gjort. Men det finns även en speciell dag då svenskar har som mest sex! Mer

Maj månad blev den varmaste på 100 år i Sverige och dejtingappen match.com kom nyligen ut med en undersökning vad de rekordmånga soltimmarna gjorde med vår sexlust!

Dejtingappens experter har fått kika in i svenska singlars sexliv och det har visat sig att var tredje svensk singel fick större sexlust i takt med att graderna stigit. Detta har fått samma resultat när det kommer till semestertider.

— Det finns få länder i världen som lever upp som Sverige gör under sommarmånaderna. Solen och semestern gör oss pirriga och flirtiga, säger Linnéa Rinäs som är marknadschef på match.com och fortsätter:

— En varm och solig sommarkväll är den absolut mest dejtingvänliga stunden på hela året.

Mer komponenter som gör oss på bättre humör uppger match.com är mat och alkohol, medan det bara är en av fem som uppskattar träning när solen tittat fram.

Den mest liggvänliga dagen enligt undersökningen är lördagar då varannan svensk föredrar att dejta då. Det bästa sexet uppges också vara när man har det tillsammans med någon man tycker om, och kanske testar på något nytt. Addera då en solig lördagkväll med god mat och dryck så kommer du troligtvis få den bästa kvällen i livet!


VeckoRevyn Shopping

1 clique sucker clitoris purple4 broklyn vibe and rotator with rabbit silicone 8 satisfyer pro deluxe next gen ligh gold white