in

Analsex

Du måste inte testa att "köra bakifrån" om du inte vill. Men om du är sugen på att prova, tänk på att ta det försiktigt och använda mycket glid!

Här tipsar VR om det som är viktigt när det gäller analsex och förklarar varför det kan kännas lite konstigt.

Mer

Att tänka på

 

Vad ska man tänka på vid analsex?

Ni måste använda glidmedel och vara försiktiga. Analen blir inte våt och tänjer sig inte lika lätt som slidan. Ta det lugnt och försiktigt och gör det bara om du vill.

”Jag vill inte ha analsex, men han tjatar ändå!”

 

Jag och min pojkvän har varit tillsammans cirka två månader. Han har gång på gång frågat ifall han ”får ta mig i analen”. Varje gång har jag sagt klart och tydligt att jag absolut inte vill, men han fortsätter ändå att tjata. Senast i går kläckte han ur sig att eftersom jag var tjej skulle jag ”ta” att bli knullad i analen. Men jag vill inte! Hur ska jag få honom att förstå?

Sa han det? Helt sjukt! Dessutom är det skrämmande hur dålig koll han har, för är det någon som ska gilla att ta det i röven är det ju han. Killar har den så kallade p-punkten där uppe och det är därför troligare att han skulle njuta mer av det än du. Säg till honom att innan du ens överväger att låta honom få sin vilja igenom vill du föra upp en dildo i honom. Då vet han vad det är han begär av dig. Om han inte vill ställa upp på det, behöver ju inte du heller. Egentligen ska du inte behöva gå så här långt, men den här killen verkar behöva det för att fatta.

Förslappad ringmuskel?

 

Min pojkvän brukar fingra mig i analen när vi har sex. Jag har hört att det kan töja ut ringmuskeln och att den kan bli förslappat. Kan för mycket analsex vara skadligt? Och vad är för mycket?

Så här är det: det är inte alls konstigt om ringmusklen känns förslappad efter analsex (eller fingrar i analen). Det är för att den blivit uttöjd, men det betyder inte att det är farligt – skador på ringsmuskeln är väldigt ovanligt vid frivilligt analsex. Här är tre nyckelord för njutbart analsex: glidmedel, kondom och försiktighet! Utan dessa kan analsex vara skadligt och obehagligt på flera sätt. Den största faran med analsex är att smittrisken för HIV är mycket större än vid vanligt samlag eller oralsex, på grund av känsligare smelhinnor. Men har ni kondom kan ni stryka den risken från listan.

Nyfiken på mer? Spana in Veckorevyns analsexguide.

 

Fler sexiga kategorier

 

Graviditet

Kärlek

Könssjukdomar

Onani och orgasm

Oralsex

Oskuld

Samlag och lust

Sexleksaker

Sexställningar

Snoppar och stånd

Preventivmedel

Underliv och bröst


VeckoRevyn Shopping

1 clique sucker clitoris purple4 broklyn vibe and rotator with rabbit silicone 8 satisfyer pro deluxe next gen ligh gold white