in

9 saker din partner gör som visar att hen är den rätta

the one dragare

Att hitta sin soulmate eller ”den rätta” kan vara lättare sagt än gjort. Och om man är tillsammans med någon man älskar – hur vet man om hen är den rätta? Här är nio saker som visar på att du har hittat kärleken i ditt liv! Mer

 1. Hen accepterar dina konstiga egenskaper

  Den rätta kommer inte skämmas för dina små egenheter, oavsett hur märkliga de är. Hen kommer gilla dem och kanske även hänga på dig bara för att du inte ska känna dig utanför eller konstig.
 2. Hen finns alltid där för att heja på dig

  Det spelar ingen roll om du ska springa ett lopp eller funderar på att säga upp dig från ditt jobb för att börja plugga – den rätta kommer finnas vid din sida och stötta dig hela tiden. Din partner är ditt största fan.
 3. Hen vill vara med dig lika mycket som du vill vara med hen

  I ett förhållande är det viktigt att man prioriterar varandra, likväl som det är viktigt att man prioriterar vänner, intressen och familj också. Om din partner är den rätta kommer varken du eller hen klänga på den andra när hen ska hänga med vännerna utan hitta en bra balans för när ni umgås och hittar på saker för er själva.
 4. Hen kommer inte ha hemligheter för dig

  Såvida det inte är något hens vän sagt i förtroende eller att hen planerar en överraskningsfest för dig kommer den rätta inte ha några hemligheter för dig. Hen vill dela allt med dig, bra som dåligt, och ser ingen anledning till att hemlighålla saker för dig.
 5. Hen kommer förstå dina behov, även om du inte förstår dem själv

  Det spelar ingen roll om det handlar om PMS eller att du behöver ha tid för dig själv när du är stressad, din partner vet precis vad du behöver vid alla tillfällen – kanske redan innan du vet vad du behöver. I de här fallen: choklad och space.
 6. Hen tycker alltid att du är världens vackraste

  Det spelar ingen roll om du är uppklädd till tårna och sminkat dig i en timma, eller om du är nyvaken med ruffsigt hår. Den rätta kommer tycka att du är vacker oavsett tillfälle och kommer alltid vilja ha dig.
 7. Hen vänder sig alltid till dig för råd

  Genom att fråga dig om råd visar det att hen litar på dig och ditt omdöme, och värderar dina åsikter – vilket ju är ett väldigt bra tecken. Då du alltid vill din partner det bästa vet hen också att dina svar kommer vara ärliga och se till vad som skulle vara bäst för hen.
 8. Hen kommer få små resor att verka som äventyr

  Mataffären, stranden eller en liten roadtrip. Det spelar ingen roll vad du och din partner hittar på, hen kommer få alltid att vara roligt.
 9. Hen kommer veta att du är den rätta för hen också

  När saker är rätt så vet man det. Och om både du och din partner vet att ni är en match made in heaven kommer ni se på varandra på samma sätt. Och hen kommer också alltid påminna dig om att hen älskar dig, och du kommer veta att hen verkligen menar det.

VeckoRevyn Shopping

1 clique sucker clitoris purple4 broklyn vibe and rotator with rabbit silicone 8 satisfyer pro deluxe next gen ligh gold white