in

9 frågor att ställa till din Tinder-matchning

istock 589131768

Hur vet du om du passar ihop med din Tinder-matchning? Vi har frågorna du kan ställa för att avgöra om det är värt att gå på en dejt. Mer

Att nätdejta är inte alltid så lätt. Förlåt, rättelse, det är för det mesta ganska svårt. När du väl matchat med någon som har en vettig profil och en snygg bild så är det dags att chatta och avgöra ifall det är en person du vill träffa i verkligheten. Men hur vet du det? Hur ska du kunna ta reda på om ni kommer klicka direkt eller om du har en helkväll med pinsamma tystnader framför dig? Det finns förstås aldrig några säkra svar. Någon som är totalt obegåvad på att skriva fyndiga meddelanden i chatten kanske visar sig vara ett riktigt kap, och någon som verkar vara din drömpartner, kanske visar sig vara ett bottennapp. Men, det finns en del saker du kan fråga för att få en fingervisning om vem det är du har att göra med. Kanske kan dessa nio frågor hjälpa dig att komma fram till om du vill träffas irl?

1. ”Varför är du på Tinder?”

john Det är klart, någon kan säga att den bara vill ha kul och sen bli galet förälskad i dig. På samma sätt kan någon säga att den är ute efter ett seriöst förhållande och sedan få kalla fötter när ert dejtande faktiskt blir seriöst. Men att fråga vad din dejt letar efter kan ändå ge dig en bra riktlinje för om du signat upp dig för ett one-night stand eller något mer långvarigt.

2. ”Vad gjorde du i helgen?”

helg Underskatta inte vikten av att ha kompatibla livsstilar. Är du en person som vanligtvis är uppe till 03 på morgonen så kanske du inte kommer passa perfekt med någon som går och lägger sig senast klockan tio varje kväll, och tvärtom.

3. ”Hur ser du på ett öppet förhållande?”

monogamy Du vill inte börja träffa någon, tycka supermycket om den, och sedan märka att den lite avslappnat dejtar andra samtidigt som dig och tog för givet att du var okej med det. Lika lite vill du kanske att någon tar för givet att det bara du och hen om så inte är fallet. Kolla med din potentiella dejt vilken typ av förhållande den är ute efter, så att ni inte sårar varandra i onödan.

4. ”Vad klädde du ut dig till på halloween?”

amandasey Rasism och sexism brukar (tyvärr) vara saker som kommer upp till ytan när det blir maskeraddags. Att fråga vad din matchning klädde ut sig till på halloween kan därför vara ett effektivt sätt att diskret ta reda på om hen har några värderingar som du inte är okej med. Det lite mer uppenbara som kan hända, är att du hittar en själsfrände att gå på stan i zombie-utstyrsel med, eller ligga bredvid i soffan och äta halloweengodis.

5. ”Vad gör du för att tjäna pengar?”

money 5a02be0c24b4c Är du vegan, och skulle aldrig kunna dejta någon som jobbar på ett slakteri? Eller är du en karriärsmänniska som inte skulle stå ut med en partner utan stora framtidsplaner? Sådant kan vara bra att veta.

6. ”Hur länge varade ditt senaste förhållande, och när slutade det?”

highschool Den är inte meningen att du ska döma ut alla efter hur väl de har lyckats i sina tidigare förhållanden, men den här frågan kan ge information som är bra att ha om din eventuella flört. Om hen till exempel kommer direkt från ett tufft uppbrott, efter ett tre år långt förhållande, så kanske hen inte är lika redo att satsa på något seriöst som du är.

7. ”Vad tänker du om jordens undergång?”

zombie Har du ett överlevnads-kit bredvid sängen och ett hemsnickrat skyddsrum i källaren? Då kanske du vill träffa någon som åtminstone respekterar att du vill ha det så. Om du däremot inte alls tror att apokalypsen är ett verkligt hot, kommer en person med zombie-skräck reta gallfeber på dig.

8. ”Hur vill du helst bo?”

if you leave Älskar du att bo ensam och behöver massor av egentid? Eller vill du aldrig vara mer än armlängds avstånd från din partner? Kolla var ni har varandra på den fronten, så att det inte efter ett par dejter visar sig att det blir bråk så fort någon sover över mer än en natt.

9. ”Vad är ditt nästa stora äventyr?”

bilbo Du kanske inte behöver fråga vart hen befinner sig om tio år, men att ha ett hum om varandras framtidsplaner är aldrig fel. Vill hen flytta till Paris precis som du, eller är du redo att slå dig till ro i en mindre stad medan hen vill åka jorden runt? Det kommer aldrig finnas ett idiotsäkert sätt att avgöra om snyggingen på Tinder är ditt livs kärlek även i verkligheten. Men ställer du rätt frågor redan på chatt-stadiet ökar du helt klart dina chanser till en härlig dejt. Tack Elite Daily för artikel-inspo!

VeckoRevyn Shopping

1 clique sucker clitoris purple4 broklyn vibe and rotator with rabbit silicone 8 satisfyer pro deluxe next gen ligh gold white