in

9 dyraste sexleksakerna i hela världen – de kostar helt sjukt mycket

dyra

Sexleksaker kommer i alla möjliga utformningar, och prisklasser. Från billigt till dyrt – till dyrast. Vissa sexleksaker kommer nämligen med en sjuk prislapp. Här har vi samlat världens dyraste sexleksaker. Mer

 1. The Royal Pearl

  1
  Bildkälla: Cosmopolitan AU
  Detta är drottningen av vibratorer, den har till och med skapats med inspiration av en kunglig spira, skriver Cosmopolitan AU. Den är full av diamanter, safirer och pärlor. Priset? 8,2 miljoner kronor. Som sagt, en vibrator värd en drottning.
 2. Velv’Or’s King J Cobra

  2
  Bildkälla: Cosmopolitan AU
  Inte så uppenbart vad det här är för sexleksak, kanske? Tro det eller ej, men det är faktiskt en penisring. Den är handgjord av en prisvinnande silversmed och är lite billigare än vibratorn, men kobran kommer ändå med en rejäl prislapp. 1,4 miljoner kronor kostar den.
 3. Lelo’s Inez Gold

  3
  Bildkälla: Cosmopolitan AU
  Twenty four karat magic in the air. Ja Bruno Mars kanske hade rätt? För den här dildon, som kommer i en fancy låda, är helt täckt av guld. Den marknadsförs som ”perfekt för de som förstår att du inte kan sätta ett pris på njutning”. Pris kan man visst sätta tydligen, hela 153 000 kronor kostar njutningen med guld-dildon.
 4. The Dream Love Chair

  4
  Bildkälla: Cosmopolitan AU
  Den här stolen designades från början för de personer som har en funktionsvariation. Men stolen har blivit superpopulär och kan till och med hittas på lyxhotell i Japan. Den kostar 63 300 kronor.
 5. Betony Vernon String of Pearls Massage Ring

  5
  Bildkälla: Cosmopolitan AU
  Den här snygga ringen är, som namnet avslöjar, även en massagering. Men om du inte vill använda den för just det ändamålet passar den ju till de flesta outfits. Var försiktig så du inte tappar bort den bara, ringen kostar nämligen drygt 53 000 kronor.
 6. Gold Tickler

  6
  Bildkälla: Cosmopolitan AU
  Den här italienska sexleksaken kombinerar njutning och lyx. Den är gjort av 18 karat guld, vilket märks på prislappen. 37 000 kronor får du betala för en gold tickler.
 7. Silver Butt Plug with Horse Tail

  7
  Bildkälla: Cosmopolitan AU
  Om du drömt om att ha en svans kanske det här är sexleksaken för dig? Även om namnet säger allt så kallas den ’unicorn butt plug’, och om vi får rösta tycker vi det är ett bättre namn. Den kostar 28 300 kronor.
 8. Lelo Earl

  8
  Bildkälla: Cosmopolitan AU
  Lelo Earl har blivit känd som ”den mest framstående gentlemans butt pluggen i världen”, för dess 24 guld karats skaft och matchande manschettknappar. 23 700 kronor får man betala för att få det matchande setet.
 9. Fornicouture Fiji Glass Dildo with Whip

  9
  Bildkälla: Cosmopolitan AU
  Denna dildon är faktiskt ett riktigt samlarobjekt, eftersom piskmakaren som jobbar för drottningen av England har flätat lädret. Designen är inspirerad av Mount Fuji och dildon kostar 12 300 kronor!
Den 21 oktober är det dags för Sweden Fashion & Beauty Day i Stockholm, en mode- och skönhetsfestival som vänder sig till alla som är mode- och skönhetsintresserade. LÄS MER OCH BOKA HÄR

VeckoRevyn Shopping

1 clique sucker clitoris purple4 broklyn vibe and rotator with rabbit silicone 8 satisfyer pro deluxe next gen ligh gold white