in

8 sexknep du aldrig hört förut

2
8 sexknep du aldrig hört förut

Har ni det knastertorrt i sängen? ”Prata med varandra” eller ”överraska din partner med sexleksaker” – hört det förut eller hur? Nya spännande knep, tack! Mer

2

Har Carrie och Big tappat gnistan? Kolla in ”Sex and the City”-filmen i maj!

Allt fler tjejer är missnöjda i sin relation på grund av att sexlivet sakta självdör, blir tråkigt eller helt ligger på is. Allt som oftas kan vi läsa om ”10 knep att hotta upp sexlivet” – men kan vi inte det där med sexiga överraskningar, kommunikation och rollspel nu? Om man prövat allt och sexlivet ä n d å slumrar sött eller känns lika slentrianmässigt som strumptvätt är det kanske dags för lite nya färska sexknep?

Varsågod, här är 8 knep att ta till!

1. Glufsa

chocolate kopia

Att stoppa i sig saker för att bli lite extra sugen kan funka fint. Nu pratar vi alltså inte om avancerade lustförhöjande piller, utan om gammalt hederligt käk. Den lyxiga varianten av den lustskapande kvällen ser ut så här:  ostron, hummer och champagne. Känns det lite saftigt, satsa på ett bubbligt vin och mörk choklad. Det sistnämnda kan vara värt att ta sig en liten munsbit av varje dag – för återkommande och ihållande lust.

2. Träning

Att göra knipövningar är inget förpassat till sängen eller badet, och inte fasiken behöver vi geishakulor heller. Nej det går precis lika bra att träna på gymmet som det gör att tona triceps. Säg till personalen på ditt gym att du gärna skulle vilja ha tips på hur du kan träna upp din bäckenbottenmuskulatur (även kallad orgasmmuskeln) – och du kan svettas på gymmet och förbättra ditt sexliv samtidigt!

4

Är dina bäckenbottenmuskler lika vältränade som dina armar, Madonna?

3. Avstånd

Ofta får vi höra att för att återfinna lusten ska vi vara varandra fysiskt nära – alltså kladda på varandra i tid och otid. Försök nu att inte göra det. Gör tvärtom och ta avstånd från varandra. Villkoret för att detta ska fungera är att var och en måste tänka tillbaka till den tid då lusten var som en het ånga varje gång ni vistades i samma rum. Den tiden då ni inte kände varandra fullt så bra att i kunde klänga på varandra. Då ni nästan var som främlingar. För det var då ni var som kåtast på varandra, visst?

4. Succé med klackar

bild 5

Höga klackar må vara dåliga för knän och höfter, men enligt en studie från universitet i Verona (Källa Expressen) medför klackarna också att vi omedvetet går omkring och gör knipövningar – vilket stärker bäckenbottenmuskulaturen som gör det både lättare och skönare att få orgasm.

5. Håll käften

Det ÄR viktigt att kunna kommunicera med varandra utan hinder. Men för att ta ett gammalt filmcitat som exempel ”Talking about love is like dancing about architecture” – alltså ”Att prata om kärlek är som att dansa om arkitektur”. Och lite så kan det ju vara – att man tar död på magin för att man tjatar sönder det. Så kommunicera, men lämna lite mystik kvar. Kanske kan en kåt blick eller en erotisk rörelse säga mer än tusen ord …

5

Bruce Willis pratar inte sönder sin sexpartner.

6. Ut i solen

Solljus begränsar produktionen av sömnhormonet melatonin. Vid för lite dagsljus producerar vi melatonin även efter vi slutat sova och det kan inte bara leda till trötthet, viktobalans och depression i olika grader, utan även till minskad sexlust. Inte bra. Så ta din partner i hand och ut och njut av solens strålar!

7. Bråka

Det är ärligare och mer kommunikativt att släppa ut känslorna i stället för att hålla inne med dem. Dessutom får ett härligt vredesutbrott ofta spänningarna att släppa – och när spänningarna är släppta kan vad som helst hända. Det finns en anledning till att försoningssex är ett vedertaget uttryck.

break up

Varför det tog slut mellan Vince Vaughn och Jennifer Aniston? Kanske bråkade de inte nog mycket!

8. Dumpa

Givetvis inte det första steget att ta till. Men fungerar ingenting av de ”vanliga” sexknepen och ingenting av de nya – har sexlivet dött en oåterkallelig död – då kan det i vissa fall vara det rätta att gå skilda vägar. Våga ta din icke-tillfredsställelse på allvar och tänk efter hur mycket lidande en i övrigt fungerande relation är värd. Vill du åtrå och bli åtrådd ska du fasiken bli det, heta kvinna!

3

Trist i sängen, Brigitte Bardot? Dumpa honom!

omslag 09 litetArtikeln publicerades i Veckorevyn nr 8 2008.
Få mer sextips i nya Veckorevyn som finns i din butik nu!


VeckoRevyn Shopping

1 clique sucker clitoris purple4 broklyn vibe and rotator with rabbit silicone 8 satisfyer pro deluxe next gen ligh gold white