in

8 saker du garanterat kommer känna när du blir kär i den rätte

den ratta dragare 1

När man är kär flyger fjärilar i magen, man går runt med ett leende på läpparna och känner sig varm i hela kroppen för det mesta. Man har en massa känslor helt enkelt, och här är åtta till av dem. Mer

 1. Du kommer vara förvånad över att hen ens existerar

  Man kommer vara med om hjärtesorg och människor som man undrar hur man ens kunde dejta från första början, och då är det lätt att tänka att man aldrig kommer hitta den rätta. Men det kommer du göra, och då kommer den personen passa dig så bra att du är helt förundrad över att hen ens finns. Och definitivt undra var hen varit i hela ditt liv innan hen träffade dig.
 2. Du kommer känna dig attraherad av hen hela tiden

  När du är superkär får du inte nog av den du är kär i! Oavsett om hen är nyvaken, finklädd, snarkar eller precis duschat kommer hen vara den snyggaste du någonsin sett. Och då kommer du inse att hen bara är din och känna dig lite extra lycklig.
 3. Du kommer känna att ni kan klara allt utan bråk

  Att bråka så fort man är oense om något är inte hållbart för ett förhållande. När du träffat din soulmate kommer du inse att det går att lösa saker utan att bråka, genom att bara prata – i normalt tonläge – om det som två mogna personer.
 4. Du kommer känna att hen avgudar dig

  Den rätta kommer få dig att känna dig som världens härligaste person hela tiden, och att du är det bästa som hänt hen. Du kommer inte ifrågasätta vad hen känner för dig, för du VET att hen älskar dig över allt annat.
 5. Du kommer känna att hens ovanor är mer gulliga än störande

  Istället för att bli irriterad över att hen lämnar smutsiga kläder på golvet, går runt och visslar i tid och otid eller att hen tuggar med öppen mun så kommer du tycka att det är ganska gulligt. Om någon annan gjort det hade du blivit tokig, men inte när det kommer till din soulmate. Om inte det är kärlek så är inget det.
 6. Du kommer känna att ni har lika syn på framtiden

  Du och din partner behöver inte ha lika intressen eller bakgrunder över huvud taget, men om det är den rätta kommer du känna att ni är på väg åt samma riktigt. Oavsett om det betyder hur ni ser på livet, var ni ska bo, om ni vill skaffa barn, eller vad det nu kan vara.
 7. Du kommer känna att ert förhållande är heligt

  Du och din partner kommer alltid vilja prioritera ert förhållande och lägga vikt vid att underhålla det. Om någon av er har det extra stressigt på jobbet eller har någon annanstans dit energin går, istället för att gå till förhållandet, vet ni att ni måste göra något åt det. Ert förhållande är för viktigt för att inte jobbas på.
 8. Du kommer känna att allt har fallit på plats

  När du träffat den rätta kommer du veta det. Det kommer kännas i hela kroppen. ❤️
Tack Elite Daily för artikel-inspo!

VeckoRevyn Shopping

1 clique sucker clitoris purple4 broklyn vibe and rotator with rabbit silicone 8 satisfyer pro deluxe next gen ligh gold white