in

8 röda flaggor som du bör vara extra uppmärksam på i ett förhållande

rod flagg dragare

Oavsett om du är i ett nytt förhållande eller om du och din partner varit tillsammans ett tag så finns det vissa saker att se upp för. Alla förhållanden olika, så det är alltid bäst att känna efter själv. Men, här är åtta röda flaggor du kan vara lite extra uppmärksam på i ett förhållande. Mer

 1. Du är rädd för att diskutera med din partner

  Om du känner dig nervös eller rädd för att prata, säga emot eller argumentera med din partner ska du fråga dig själv varför det är så. Är du rädd för att hen ska bli arg eller upprörd på dig? Vad tror du kommer hända då? Om du hela tiden går på tå runt din partner och gör allt för att pleasea hen ska du tänka ett varv extra på om du verkligen ska stanna kvar i förhållandet.
 2. Allting är ett problem för din partner

  Håll koll på hur din partner hanterar stress och jobbiga situationer. Att komma hem och prata av sig om något som hänt hen under dagen är en sak – men att ta ut det på dig genom att skrika eller slå i dörrar hemma för att få ut sin frustration är en annan. Om din partner får utbrott för minsta lilla får du avgör hur mycket av hens drama du orkar eller vågar vara kvar för.
 3. Hen skämmer jämt bort dig med blommor och sånt

  Att få blommor, choklad eller romantiska gester är såklart jättegulligt. Men när din partner gör det hela tiden är det bra att fråga dig själv om det finns någon anledning till varför. Gör hen det för att säga förlåt och sedan tro att allt är bra? Är hen svartsjuk på någon och vill visa för personen att du är ”tagen” (ingen glömmer väl Vänner-avsnittet när Ross skickade grejer till Rachels jobb för att han var svartsjuk på hennes nya kollega), eller är det ett sätt för din partner att kontrollera dig? Om du tror att det är så kan det vara ett tecken på att du är i ett förhållande där du utnyttjas känslomässigt, och det är aldrig okej.
 4. Hen skrattar åt dig

  Inte som att de skrattar åt dig om du kanske snubblar på mattkanten, utan att de skrattar åt dig när du berättar om dina drömmar och mål, och tror att du inte kan nå dit. Om du är med någon som får dig att känna dig liten och som får dig att tvivla på dig och din förmåga ska du dumpa personen nu. Hen är absolut inte värd dig, och det är tveksamt om hen kan ändra på sig och sitt beteende.
 5. Du är inte inkluderad i hens liv

  Om ni träffats ett tag så borde du ha träffat personens vänner, och kanske till och med någon eller några familjemedlemmar. Om hen hela tiden separerar kompis-tid och dig-tid ska du fråga dig (eller ännu bättre: hen) varför det är så. Om hen inte har något bra svar så är det dags att antingen träffa kompisarna eller känna efter om du vill ha det så i ett förhållande. Och om situationen ser ut så att det är din partner som inte fått träffa dina vänner ska du fråga dig själva varför.
 6. Allting är alltid någon annans fel

  Ja, ibland är det andras fel till att något händer. Men om din partner hela tiden hittar ursäkter när hen gjort något som BARA är hens eget fel är det dags att tänka efter om du är okej med det.
 7. Ni umgås bara med varandra

  När förhållandet är nytt och ni är nykära är det inte konstigt att ni helst vill sitta hopklistrade mest hela tiden. Och visst kan man tro att det är jätteromantiskt att bara umgås med varandra. Men när det gått några veckor är det viktigt att komma ihåg att man har kompisar också. Att hela tiden umgås med sin partner gör lätt att kompisarna försvinner, då du ändå aldrig hör av dig eller hänger med dem. Det kan också vara ganska nyttigt för relationen att du och din partner kommer ifrån varandra ibland och umgås med andra personer.
 8. Du vill bara visa dig från din bästa sida, jämt

  Det är klart att man kanske inte vill visa sina sämsta sidor i ett förhållande, men man måste ändå kunna vara sig själv. Om du känner att du behöver låtsas inför din partner är det klokt att fråga dig själv vad som kan ligga bakom den känslan. Och om din partner inte gillar dig för den du är ska du säga hejdå till ert förhållande.
Den 27 oktober är det dags för Sweden Fashion & Beauty Day, så peppigt! Läs mer och köp din biljett här redan idag.
Fab day 2018 2 30aug
     

VeckoRevyn Shopping

1 clique sucker clitoris purple4 broklyn vibe and rotator with rabbit silicone 8 satisfyer pro deluxe next gen ligh gold white