in

8 misstag du gör vid onlinedejting – och så ska du göra istället

onlinedating

Som vi alla vet kan dejta vara svårt. Men något som kanske är ännu svårare är onlinedejting. Hur ska man bete sig egentligen och vilka misstag bör man undvika? Här nedan har vi listat de åtta vanligaste misstagen de flesta gör i dejtingdjungeln. Mer

Det är inte så konstigt att vi gör misstag vid onlinedejting. Nu för tiden när vi svajpar höger och vänster i olika dejtingappar finns det inte så mycket tid till att göra ett gott intryck. Men för att undvika detta kan det vara bra att ha de mest basic grejerna klart för sig, med bara några enkla justeringar kommer du att märka stor skillnad. Här nedan följer några enkla saker att tänka på om du inte får några bra dejter eller matchningar:

1. Du är för kräsen

Det är lätt att vara kräsen när allt som behövs är en svajp för att hitta en ny profil att spana in. Men – du bör inte vara för kräsen. Tänk såhär: desto fler människor du svajpar höger på desto fler matchningar kommer du att få. Om din inkorg är tom så ta en runda i appen nästa gång du är uttråkad och svajpa höger på så många som möjligt som verkar tilltalande. Senare när du fått några matchningar kan du gå igenom dem mer ordentligt och se om det verkar vara din typ.

2. Du gömmer dig

Solglasögon, hatt eller andra saker som döljer hur du ser ut är ingen bra idé. Folk vill se hur du ser ut och om du gömmer dig kommer folk att döma dig snabbt. Du är snygg, var självsäker!

3. Du är för svår

Försök inte vara för cool. Lämna inte din profil tom. Folk vill veta vem du är, skriv något om dig själv. På samma sätt, låtsas inte vara för bra för dejtingappen när du väl pratar med någon, var ödmjuk!

4. Du tar för lite tid att se profilerna

Kolla på profilerna du matchar med. Hatar du att träna? Då kanske killen som kör CrossFit varje morgon inte är något för dig. Var realistisk, kommer det att fungera? Ogillar du att dricka? Då kanske du inte ska satsa på killen med en öl i handen (på varje bild). Och om någon kille skriver i sin profil att han inte är en seriemördare, svajpa vänster. Han är nog inte en seriemördare, men han är inte heller rolig. Alls.

5. Ingen förstår vem du är

Är du den där typen som bara har bilder med dig själv tillsammans med andra människor? Sluta med det direkt. I värsta fall, klipp bort dina kompisar ur bilden, faktiskt. Lägg allt fokus på dig!

6. Du är inte tydlig med vad du vill

Letar du efter ett förhållande eller vill du bara ha ett rebound efter ditt ex? Det är okej att vilja lite av båda, men var tydlig med vad du vill så att folk kan göra ett val om de vill satsa på dig eller inte.

7. Du chattar för länge

Om du inte letar efter en chattvän, håll det kort. Chatta inte i flera dagar och veckor. När ni inlett en konversation, avgör om personen i fråga verkar intressant att träffa eller inte. Om så är fallet, just do it.

8. Du tar det för seriöst

Se det för vad det är, en dejtingapp. Bli inte för besviken om något inte fungerar. Det finns tusen människor på appen som går in med olika avsikter. Låt inte ditt hjärta bli krossat av någon från Tinder. Ta det inte för seriöst och ha kul!

Tack Hellogiggles för artikel-inspo!


VeckoRevyn Shopping

1 clique sucker clitoris purple4 broklyn vibe and rotator with rabbit silicone 8 satisfyer pro deluxe next gen ligh gold white