in

7 tecken på att du och din partner inte är kompatibla

kompatibel partner

Att ha kemi i ett förhållande är såklart superviktigt, men om du och din partner inte är kompatibla räcker inte kemin till. Här är sju tecken på att du och din partner inte är kompatibla med varandra. Mer

1. Ni ser inte samma framtid

Om du tänker, låt oss säga, tio år fram. Hur tänker du att ditt liv ser ut med din partner? Har ni en lägenhet i stan och lever lajf utan barn och jobbig stor tomt att ta hand om? Om ditt svar är ja, men din partner drömmer om giftermål, barn och villa visar det på att ni kanske är för olika.

2. Det är riktigt jobbigt när ni tycker olika om saker

Nej, ni kommer inte tycka lika om allt – och det är helt okej. Men det är hur ni hanterar era olika åsikter och bråk som uppstår som spelar roll. Kan ni ha en diskussion om det och kompromissa så ni hittar en lösning som passar er båda? Om ni inte är kompatibla är det lätt att börja skrika på varandra och säga elaka saker.

3. Du är osäker den mesta av tiden

Ett förhållande som fungerar ska ge dig en känsla av trygghet och stabilitet. Men om din partner gör att du känner dig osäker och gör att du tvivlar på hen finns det risk för att ni helt enkelt inte fungerar ihop. Man ska inte behöva känna sig osäker i ett förhållande.

4. Du hatar att ha hen i ditt space

Om du undviker att vara nära eller helt enkelt bara vara med din partner är det ett starkt tecken på att något är fel. Personen man är kär i ska man vilja vara nära, inte tvärtom. Det är nog definitivt dags att göra slut.

5. Du blir uttråkad när ni inte har sex

Om ni inte har något att prata om så fort ni rör er utanför lakanen är det en röd flagga. Man måste vara intresserad av sin partner, mer än att bara ligga med hen, om det ska fungera i längden. Om ni bara sitter tysta med varandra är ni nog better off med att hitta nya partners.

6. Ni har olika värderingar

Ja, man kan vara tillsammans även om man röstar på helt olika partier. Men det finns så mycket mer man kan tycka olika om. Är din partner feminist? Är du vegan men din partner köttälskare? Har hen samma familjevärderingar? Prata om allt sådant. Ni behöver som sagt inte tycka likadant, men ni behöver vara okej med att inte göra det.

7. Ni hanterar ekonomi helt olika

Är du en riktig slösare och tycker att man ska göra allt man vill precis nu, medan din partner bryr sig mer om att spara inför senare händelser i livet? Det kanske inte verkar som en big deal, men om ett förhållande ska fungera är det viktigt att vara på samma bana när det kommer till ekonomi. Tack Hellogiggles för artikel-inspo! Just nu får du ett komplett kit med mineralsmink när du börjar prenumerera på VeckoRevyn. Klicka på bilden för att komma till erbjudandet! gigi hadid pren smink Följ oss på Instagram och Snapchat för pepp, inspiration, tävlingar, backstage-häng och hacks! Klicka på Instagram-ikonen för att följa oss där, och scanna av spöket eller skärmdumpa det för att följa oss på Snapchat! instagram-snap-folj-oss

VeckoRevyn Shopping

1 clique sucker clitoris purple4 broklyn vibe and rotator with rabbit silicone 8 satisfyer pro deluxe next gen ligh gold white