in

7 tecken på att din crush dejtar andra

dejtar andra
Pablo Merchán Montes / Unsplash

Att dejta har många fördelar, men man öppnar också upp sig för att bli sårad. Här är 7 tecken på att din crush träffar andra. Mer

Det är inget fel i att dejta flera, så länge man är ärlig och öppen med det. Men vill du bara dejta din crush kan det vara skönt att veta om hen dejtar flera. Hur vet man det då? Det lättaste sättet är såklart att fråga, men annars finns det små tecken du kan leta efter.

1. Hen gömmer sin telefon

mobil i relationer
Källa: Djim Loic/Unsplash.

Är din crush otroligt hemlighetsfull när det kommer till sin telefon? Sneglar hen över axeln för att kolla så att du inte tjuvläser. Då kan det vara ett tecken på att din crush dejtar flera.

2. Ni träffas oregelbundet

Ni träffas inte så ofta (speciellt inte under vardagarna) och hen tar sällan intiativ för att ses.

3. Du blir inte introducerad för familj och vänner

du blir inte introducerad för familj och vänner
Källa: Rosie Fraser/Unsplash.

Har du fortfarande inte fått träffa brorsan eller crushens bästa vän, trots att ni träffats i flera månader månader? Jag skulle då inte räkna med att det kommer hända.

4. Ni pratar aldrig om en framtid ihop

Ni planerar aldrig saker ihop och frågar du din crush om hens helgsplaner så får du ett undvikande svar tillbaka. Det kan betyda att hen redan har andra planer eller inte vill låsa upp sig på något.

5. Hens sms är aldrig frågor

Om hens sms slutar med ”.” och inte ”?” så är din crush förmodligen inte lika intresserad av dig som du hoppas på.

6. Frågar inte om din åsikt

I en diskussion får du aldrig frågan vad din åsikt är. Hen för gärna fram sina åsikter men struntar i vad du tänker och tycker.

Frågar inte om din åsikt

7. Du hör alltid av dig

Ett välkänt fenomen…är du den som alltid hör av dig och föreslår att ni ska ses? Då är hen inte intresserad eller har fullt upp med andra.

Tack för artikelinspo, Elite daily!


VeckoRevyn Shopping

1 clique sucker clitoris purple4 broklyn vibe and rotator with rabbit silicone 8 satisfyer pro deluxe next gen ligh gold white