in

7 tecken på att det kanske är dags att göra slut

gora slut dragare

Att göra slut med någon man varit tillsammans med länge är lättare sagt än gjort. Hur vet man ens att det är rätt beslut att göra slut? Här är sju saker som indikerar att det kanske är bäst att ni går skilda vägar. Mer

Tyvärr är det många förhållanden som inte varar en livstid, utan tar slut av olika anledningar. Om man varit tillsammans med någon länge och förhållandet står still kan det vara extra svårt att veta om man fortfarande vill vara tillsammans.

”Jag tror att många förhållanden har passerat sina ”bäst före-datum” och att en eller båda parter helt enkelt stannar kvar av vana och bekvämlighet. Många människor vet längst inne att de fejkar det med en annan person. Lita på din magkänsla. Du vet troligen sanningen… och vad du måste göra”, säger Jonathan Bennet, dejting- och relationsexpert, till Bustle.

Ibland är som sagt det bästa att avsluta ett förhållande som inte längre ger en glädje och lycka. Här är sju tecken på att ni kanske ska göra slut.

Ni lever separata liv

Att kunna dela bra såväl som ledsna stunder är en av alla härliga saker med ett förhållande.

– Inget par borde spendera all sin vakna tid tillsammans. Men, om du nästan aldrig ser din partner eller inte känner någon glädje av att spendera tid tillsammans är det ett dåligt tecken. Detta är speciellt sant om du ser på par-tid som en tråkig börja eller ett måste, säger Bennett.

Du tänker ”tänk om” om andra personer

Att få små förälskelser eller ibland låta tankarna på ett ex flyga förbi i huvudet är inget konstigt, men om du hela tiden börjar tänka på att ha ett förhållande med andra personer än din partner kan det vara ett tydligt tecken på att du ska göra slut.
– Om du konstant tittar eller tänker på andra personer i ditt liv, eller främlingar för den delen, så kanske det är bättre att dejta någon av dem än att stanna med din nuvarande partner. Det kan omedvetet indikera att du är missnöjd med din situation som den är nu, säger Bennett.

Du skäms för din partner/ din partner irriterar dig

I början av ett förhållande tycker man typ allt ens partner gör är gulligt. Men om du längre in i förhållandet känner att du lätt irriterar dig på alla de små sakerna din partner har för sig bådar det inte gott.
– Om din åsikt om din partner har blivit extremt negativ är det förmodligen dags att avsluta förhållandet. Du ska inte dyrka din partner, men om du regelbundet känner dig äcklad, irriterad, eller skäms över hens beteende – vad är poängen med att hålla ihop då?, säger Bennett.

Du är kvar i förhållandet för någon annans skull än din egen

I ett långvarigt förhållande är det naturligt att era liv vävs samman, vilket gör att det kan kännas jobbigare att göra slut än vad det behöver vara.
– Om du stannar med en person på grund av någon annans förväntningar eller åsikter kommer förhållandet aldrig funka långsiktigt. Så, även om din mamma älskar din partner eller om din pappa tjatar om barnbarn kan du inte låta det påverka ditt beslut, förklarar Bennett.

Du söker bekräftelse någon annanstans

Om du inte får bekräftelse av din partner, eller om du inte känner dig uppskattad, är det inte konstigt att försöka få det från någon annan. Men det är inte hälsosamt att hela tiden söka bekräftelse från andra än din partner istället för att ta itu med problemet i förhållandet.
– Om du söker känslomässig bekräftelse någon annanstans (medvetet eller omedvetet) kan det vara värt att ta ett steg bak och verkligen ta en ärlig titt på ditt förhållande, säger dejtingcoachen Deborah Reynolds.

Du tänker regelbundet på att vara otrogen

När tankar om att vara otrogen mot din partner i detalj (med andra ord, du har en tanke om vem du skulle vilja vara otrogen med) regelbundet kommer upp är det en stor röd flagga.
– Om du överväger att vara otrogen (och det behöver inte vara att ha sex) kanske du också behöver ta en till titt på saker. Vissa personer är otrogna för att få en emotionell kontakt, medan andra är otrogna för att få en fysisk kontakt, andra personer blir bara kära och är otrogna för båda de orsakerna, säger Reynolds. Tänk på varför du får de tankarna, och tänk sedan ut ett sätt om hur du ska ta upp det med din partner – även om det innebär att ni går skilda vägar.

Din magkänsla säger att något är fel

Magkänsla är inget man bara ska ignorera, utan ta på allvar. Om du har en känsla av att allt inte är bra i förhållandet så är det förmodligen inte det. Ibland säger både magkänslan, hjärtat och hjärnan olika saker, men då måste man kunna prata med sin partner om det och antingen försöka reda ut problemen eller bestämma att det bästa för er båda kanske är att avsluta förhållandet.


VeckoRevyn Shopping

1 clique sucker clitoris purple4 broklyn vibe and rotator with rabbit silicone 8 satisfyer pro deluxe next gen ligh gold white