in

6 saker du kan göra för att få din crush att lägga märke till dig

lagga marke till crush
Matt W Newman / Unsplash

Att ha en crush är både roligt och jobbigt. Det är roligt eftersom det ju ofta är roligt att tycka om någon, men det är jobbigt eftersom ju din crush måste märka dig också. Här är sex saker du kan göra och tänka på för att få din crush att lägga märke till dig. Och förhoppningsvis lever ni happily ever after. Mer

 1. Låtsas inte vara någon du inte är

  Detta kan låta självklart, men det är alltid bra med en påminnelse. Om du och din crush ska ha en chans på att bli ett par måste hen lära känna den du verkligen är – och inte någon du låtsas vara. Om du låtsas gilla något bara för att din crush gillar det kommer hen snart upptäcka att du bara fejkar. Det märks på en person om hen är passionerad eller tycker om något när hen pratar om det, och det märks verkligen när hen inte kan något alls om ämnet.

 2. Gå ur din bekvämlighetszon

  För att fånga sin crush kan man inte bara sitta och titta på när livet händer, man måste ta saken i egna händer om något ska ske. Om du är blyg måste du ändå ta tjuren vid hornen och skapa en kontakt med din crush. Vet du att hen gillar en viss tv-serie? Se några avsnitt och diskutera dem med hen. Eller bjud med hen till något roligt event som du tror att hen skulle tycka om.

 3. Vänta inte på att hen ska komma till dig

  Som du säkert klurat ut vid det här laget kan du inte bara vänta på att din crush ska komma till dig. Om du skapat tillfällen för att din crush ska komma till dig men hen ändå inte fattar vinken får du komma till hen. Gå till hen och starta en konversation. Ja, det kan vara awkward och trevande – men ni pratar åtminstone med varandra. Och det öppnar upp för framtida möten mellan er också.

 4. Visa hur grym du är

  Självförtroende, talang och skicklighet är sexigt som tusan. Oavsett om du är stjärna på jobbet, alltid har flow på gymmet eller är grym på ditt fritidsintresse kan du försöka finna tillfällen för din crush att få se det. Det är okej att skryta.

 5. Bete dig som en vuxen

  Om din crush smsar dig – vänta inte med att svara! Svara när du har tid, även om det betyder efter tre sekunder. När du själv får vänta på ett sms ett dygn undrar du ju om hen faktiskt varit upptagen så länge eller om hen bara spelar spelet. Hint: definitivt alternativ två. Man ÄR inte så upptagen i ett dygn att man inte hinner svara på ett sms. Så bara strunta i alla ”regler” och kör på.

 6. Låt inte dina nerver ta över din personlighet

  Ja, man är nervös och exalterad när man är i närheten av sin crush, men låt inte det stoppa dig. Om du vill få din crush att märka dig måste du trycka undan dina nerver och visa dig och vem du är. Andas och var dig själv, du är ju härlig och superbra precis som du är – och det kommer din crush att märka om ni är meant to be.

Tack Elite Daily för artikel-inspo!


VeckoRevyn Shopping

1 clique sucker clitoris purple4 broklyn vibe and rotator with rabbit silicone 8 satisfyer pro deluxe next gen ligh gold white