in

6 saker att göra med din partner för att stärka förhållandet

iStock

Visst är det ändå fantastiskt att vara kär? När man hittat någon som känns rätt och som man trivs tillsammans med i ett förhållande. Men hur gör man för att behålla den gnistan som fanns när allt en gång började? Det finns olika sätt att stärka relationen på – och hålla den stark. Mer

1. Res i väg tillsammans

Många drömmer om att upptäcka världen tillsammans med sin partner, så varför inte bara göra slag i saken? Sluta fantisera om alla ställen ni vill besöka och börja planera istället. Oavsett om det är en weekendresa eller en längre resa så kan det vara hälsosamt för er att komma bort tillsammans och upptäcka inte bara världen utan kanske helt nya sidor av både varandra och er själva.

2. Gör det tråkiga tillsammans

Allt är inte en dans på rosor i ett förhållande. Det finns mycket som kan skapa både bråk och dåligt humör också. Som vem som egentligen ska ta disken och för den delen dammsuga och dammtorka? Istället för att bråka om det – gör det tillsammans. Tänk teamwork och hjälps åt. Dammsög din partner förra gången kan du ta det nästa tillfälle, och tvärtom. Oavsett vilka hushållssysslor det gäller.

3. Fortsätt dejta varandra

Det är lätt att hamna i gamla vanor när man varit tillsammans en tid. Det är ingenting konstigt men kan vara lite tråkigt när det händer. Hemmakvällar i soffan är absolut mysigt, men varför inte dejta som i början av er relation? Gå på bio, bjud ut varandra på restaurang, njut av en staycation på hotell i din egen stad eller bara ta en glass och en långpromenad i solen.

4. Engagera er i varandras fritidsintressen

Ett bra sätt att bonda ytterligare på är att engagera er i varandras liv utanför relationen, så som exempelvis fritidsintressen och varandras (inte gemensamma) vänner. Det öppnar upp för nya samtal, möten och kanske också spännande utmaningar. Vem vet? Det kanske finns saker hos både dig och din partner som ni kan ha nöje av även tillsammans (även om det såklart kan vara både skönt och okej att inte göra allt tillsammans).

5. Våga prata om pengar

Även om man mest vill njuta och ha roligt tillsammans hela tiden är det även viktigt att ta upp det mindre roliga också. En stressfaktor hos många par brukar handla om pengar vilket inte är så konstigt då det ändå är en stor del av vardagen och livet i sig. Det kan vara skönt att delge information om hur du sköter dina pengar, för skulle det dyka upp någon oförutsedd utgift och du inte vågar prata om det… vad händer då?

6. Dela både framgång och motgång tillsammans

En av alla fantastiska saker med att ha en partner är att hen finns där och kan stötta dig i vått och i torrt. Någon som du kan dela din glädje med, men som också kan trösta dig när du mår dåligt. Det viktigaste i livet är ändå att kunna dela både upp- och nergångar med någon du tycker om och litar på. Kan ni det så håll hårt i varandra!

Prenumerera på MysMejlet – Sveriges mysigaste månadsmejl

* Obligatoriska fält
Genom att välja ”ja” godkänner du att vi hanterar dina uppgifter enligt VeckoRevyns personuppgiftspolicy.
Genom att godkänna accepterar du att vår plattform Mailchimp behandlar din data.Du hittar mer information om Mailchimp här.

VeckoRevyn Shopping

1 clique sucker clitoris purple4 broklyn vibe and rotator with rabbit silicone 8 satisfyer pro deluxe next gen ligh gold white