in

6 frågor att ställa till din partner – innan ni gör slut

frågor att ställa innan man gör slut

Att göra slut är ALDRIG enkelt och det vet alla som någon gång varit i den situationen. Att göra slut och sen ångra sig gör det hela ännu värre, så tänk efter noga innan ni tar steget. Mer

Den här artikeln publicerades första gången i februari 2017.

Att göra slut eller att inte göra slut? Det är en av världens svåraste frågor, och oavsett vad man kommer fram till kommer det att vara jobbigt. Ett fel som många gör är att bestämma sig för det ena eller andra utan att ha pratat med sin partner, vilket är något man alltid borde göra (förutsatt att relationen inte är våldsam eller skadlig på annat sätt, då är det bäst att prata med en vän och försöka ta sig ur den snabbt).

Det finns en hel del frågor som är bra att prata igenom tillsammans innan man fattar ett beslut om framtiden. Här är några av dem.

Är vi gladare när vi är med varandra eller när vi är isär?

sad couple

Om svaret är ”isär” så är det en tydlig signal på att något inte funkar, och att ett uppbrott kan vara den bästa vägen att gå.

Bråkar vi alltid om samma saker?

latest?cb=20130323203035

Och går de sakerna att göra något åt? En viktig fråga där nog många kan svara att ja, de bråkar alltid om samma sak med sin partner. Men tror ni att det finns en lösning? Då kan det vara värt att komma på vad den är och försöka förverkliga det.

Har vi gjort vårt bästa för att få det att funka?

giphy

Ibland är det lätt att lura sig själv att man faktiskt har försökt, det kan bero på att man tror det eller att man egentligen faktiskt inte vill försöka. Men det kan också vara precis tvärtom, man har slitit och slitit och det funkar helt enkelt inte. Det är en tuff insikt, men extremt viktig.

Är vi tillsammans för att vi är rädda att vara ensamma?

tumblr myr6t0rj3w1sige4ho1 500

En ganska vanligt problem hos många par. Ibland kan ensamheten kännas så läskig att man hellre är kvar i en relation som inte är bra, något som är taskigt mot både en själv och sin partner.

Väger allt det bra upp för det dåliga?

toby

Tjafs och jobbiga saker kan ofta vägas upp av de bra stunderna, men när de dåliga väger över så kan det vara ett tecken på att relationen nått sitt slut – eller i alla fall måste jobbas hårt på.

Är vi fortfarande kära i varandra?

1183756

Den svåraste frågan av dem alla, och den läskigaste. Tänk om man svarar olika? Men det här är också den viktigaste frågan, så våga svara på den.

Tack Hellogiggles för inspo!


VeckoRevyn Shopping

1 clique sucker clitoris purple4 broklyn vibe and rotator with rabbit silicone 8 satisfyer pro deluxe next gen ligh gold white