in

6 anledningar till att du ska onanera på morgonen

onanera dragare 1

Morgonrutinen är ofta stressig och man sover gärna så länge man kan. Men du kanske ska överväga att ställa alarmet lite tidigare till förmån för en orgasm, det har en mängd olika fördelar. Här är sex anledningar till att du ska onanera på morgonen. Mer

 1. Du kommer vara mindre stressad resten av dagen

  När du får en orgasm minskar nivåerna av stresshormonet kortisol i din kropp. Istället byts det ut mot de gladare hormonerna dopamin och oxytocin som gör att du känner dig lycklig. Så en orgasm på morgonen kan få dig att tackla dagen med ett leende, även om du vaknade på fel sida.
 2. Du får ett naturligt glow

  Det där glowet vi försöker få till med highlighters, bronzers och blush kan fixas naturligt av en orgasm (åtminstone tar den dig en bit på vägen). Det beror på att blod pumpas ut till olika ställen i kroppen när du får en orgasm, bland annat till huvudet. Med andra ord är det no need for blush innan jobbet!
 3. Du får upp din puls

  Sex är ju typ en form av träning. Du får upp din puls och ditt blod pumpar. Samma sak händer när du onanerar, så du kan lika gärna få gjort din träning på morgonen medan du fortfarande ligger i sängen. Orgasm är ju också en ganska bra bonus.
 4. Du får mindre fysisk smärta

  När du onanerar stärker du dina bäckenbotten-muskler och blod pumpar till området. Detta lindrar naturligt smärta som du kanske dealar med, till exempel mensvärk. Men du behöver ju inte vänta med att bara onanera på mornarna då du har mens, som du säkert förstått vid det här laget.
 5. Du kommer vara mer fokuserad

  Precis som med all fysisk aktivitet kommer du känna dig mer fokuserad efter att du onanerat. Det beror på att dopaminet som flödar till din hjärna ger dig verktygen för att göra bättre beslut och lösa tuffa problem. Med andra ord kommer du vara ostoppbar på skolan eller jobbet.
 6. Du kommer komma bättre överens med folk omkring dig

  Studier visar att folk med låga nivåer av dopamin och oxytocin har svårt att relatera till personer runt dem, skriver Hellogiggles. Men eftersom att de hormonerna släpps lösa när du får en orgasm kommer du känna dig mindre ensam och lättare att connecta med andra människor. Om du onanerar på morgonen kommer du alltså ha lättare att socialisera dig under dagen, oavsett om det är med dina kollegor, vänner eller din partner.
Just nu får du ett komplett kit med mineralsmink när du börjar prenumererar på VeckoRevyn. Kolla in hur du får den bästa glowiga looken med produkterna här: Klicka på bilden för att komma till erbjudandet! ecommerce_700x350_Mineralsmink Följ oss på Instagram och Snapchat för pepp, inspiration, tävlingar, backstage-häng och hacks! Klicka på Instagram-ikonen för att följa oss där, och scanna av spöket eller skärmdumpa det för att följa oss på Snapchat! instagram-snap-folj-oss

VeckoRevyn Shopping

1 clique sucker clitoris purple4 broklyn vibe and rotator with rabbit silicone 8 satisfyer pro deluxe next gen ligh gold white