in

5 tips på vad du kan göra om din familj och din partner inte kommer överens

veckisdragarbild

Du har hittat en partner som är perfekt för dig. På alla sätt. Men din familj håller inte med. Alls. Vad gör man egentligen när ens familj och partner inte kommer överrens? Går det att lösa och hur gör man isåfall? Ta hjälp av våra tips! Mer

Även om din familj inte säger det rakt ut så märker du att de ogillar din partner. De kommer inte överrens alls och situationen kan kännas omöjlig och hopplös. Men det är faktiskt inte världens ände – här kommer fem tips som hjälper dig hantera situationen.
 1. Ta reda på vad de egentligen tycker

  Du kanske bara har läst av din familj fel. Din partner kanske är paranoid, väldigt blyg eller kanske till och med lite besvärlig vilket gör att din familj blir besvärliga i gengäld. Och nej, fråga dem inte om de hatar din partner. Försök att hålla en öppen konversation där du bara frågar dem vad de helt ärligt tycker om din partner.
 2. Ta reda på om problemet går att lösa

  Är det ett litet problem så kan det gå att lösa enkelt. Stör sig din familj på hur hen pratar eller tycker de att din partner har ett dåligt inflytande på dig? Vad det än handlar om, är det en liten sak kan de räcka med att be din partner sluta svära framför dina föräldrar eller fråga om hen kan göra några små förändringar för att undvika konflikter.

 3. Se över situationen

  Hur illa är det? Är din partner förbjuden att delta i släktträffar och har din familj förbjudit dig att gifta dig med din partner? Den situationen är mer allvarlig och det är upp till dig att göra ett val. Vem vill du spendera din tid med för resten av ditt liv? Om det bara handlar om att de rynkar på näsan bakom din partners rygg så kanske de kommer över det.

 4. Dela tankarna med din partner

  Det är viktigt att du delar dina tankar med din partner. Var öppen med dina funderingar och känslor. Du vill ju att din partner och din familj ska komma överrens, se till att din partner är ute efter samma sak. Det är inte värt att kämpa för någon som inte kämpar för dig. Se till att ni är på samma plan.
 5. Sätt ner foten

  Om situationen mellan din familj och din partner är jobbig är det orättvist att du hamnar i mellan. Din familj måste förstå att du är en vuxen person som gör dina egna val. Om situationen känns för överväldigande kan det vara bra att ta en paus från de som är negativa till ert förhållande. Detta kommer också ge dig tid till att tänka igenom saker.


VeckoRevyn Shopping

1 clique sucker clitoris purple4 broklyn vibe and rotator with rabbit silicone 8 satisfyer pro deluxe next gen ligh gold white