in

5 tips för första dejten

dejtdragare

Första middagen med en ny kille är ett skräckscenario för många av oss. VR visar hur du undviker första dejten-fällorna!

Mer

Svårfångad eller lättflirtad – Vad går bäst hem?

Det får du nog känna av själv, men ni är ju faktiskt redan på en dejt så det känns väl rätt trött att låtsas att du inte är ett skit intresserad? Å andra sidan behöver du ju inte vräka dig över bordet och vråla att du vill föda hans kärleksbarn heller. Sitt ner i båten, ät din mat, ha trevligt och kom ihåg att det inte bara är du som ska bli bedömd här.

Vilken typ av komplimanger funkar bäst?

Egentligen funkar allt, eftersom de flesta killar får komplimanger ungefär lika ofta som det är vinter-OS. Men mer konkret så är hans intelligens, hans humor och hans high-score i Super Mario Kart tacksamma saker att berömma.

Finns det något jag ska undvika att prata om?

Dina ex. De är ett bra samtalsämne på kanske sjunde dejten. Eller varför inte, tja, aldrig? Vidare kan det vara bra att tänka på att du inte måste berätta hela ditt livs historia redan första kvällen. Fokusera på att bara snacka skit och umgås, det är nämligen er förmåga att göra det som kommer avgöra om ni kan ha ett förhållande.

Vad ska jag beställa?

Något du tycker är gott. Riktigt gott. Du kan väl visserligen hålla rimligt bordsskick och använda bestick, men i övrigt behöver du bara komma ihåg att väldigt få killar går igång på att tjejen på andra sidan bordet sitter och petar i en grönsallad i 45 minuter och sedan stönar att hon är ”jäääätemätt”.

Prata eller lyssna, vilken egenskap är bäst?

Du kan prata 60 procent och lyssna 40 procent. Om han pratar om sin stora passion för radiostyrda racerbåtar så är det ju artigt av dig att ställa följdfrågor, men om du inte delar intresset blir det bara falskt marknadsföring att sitta och låtsas. Det här är ju faktsikt en dejt, ingen anställningsintervju.


VeckoRevyn Shopping

1 clique sucker clitoris purple4 broklyn vibe and rotator with rabbit silicone 8 satisfyer pro deluxe next gen ligh gold white