in

5 tecken på att du har hittat THE ONE

traffat den ratte
Bild: Farica Yang / Unsplash

Att vara kär och lycklig med sin partner är ju såklart mysigt, men hur vet man egentligen att hen är den rätta? Elite Daily har sammanfattat en lista med tecken som i alla fall kan ge en hint om du har träffat din soulmate eller inte. Mer

 1. Du känner dig hemma när du är med hen

  Om du haft en dålig dag och allt du vill är att vara med din partner för att allt blir bättre när hen är i närheten är en bra fingervisning att du hittat din soulmate. Hen behöver inte ens säga någonting, bara finnas där. Och det mesta av din oro eller irritation försvinner så fort du får se hen.
 2. Du är inte rädd för att vara dig själv

  Det här säger sig själv, om du ska kunna vara med någon fullt ut så måste du känna dig bekväm med att vara dig själv. Konstiga vanor, utbrott, glädjefnatt – man måste kunna visa allt för sin soulmate, och känna att man kan göra det utan att hen dömer en.
 3. Hen försäkrar dig om att du är den enda

  Det spelar ingen roll om man har ett stort bekräftelsebehov eller inte, det är alltid skönt att få höra från sin partner att du är den enda hen vill ha. Detta gör också att många steg i relationen kan kännas lättare, allt ifrån att möta varandras familjer första gången, till att planera resor tillsammans, flytta ihop i en gemensam lägenhet och dela ekonomi.
 4. Hen får dig aldrig att känna dig osäker

  Det är en sak för din partner att säga att du är den enda hen vill vara med, men det är en annan sak att visa det och få dig att tro på det. Om man känner sig säker i sitt förhållande kan till exempel svartsjuka bli ett mindre problem i relationen, vilket ju är skönt för båda parter.
 5. Hen är den första som du går till för råd

  Om din partner är den första du går till för råd är det ett bra tecken för att du och hen kommer hålla ihop för alltid. Hen är både din partner och bästa vän som du litar på, och du värdesätter hens åsikt då du vet att hen bara vill ditt bästa.

VeckoRevyn Shopping

1 clique sucker clitoris purple4 broklyn vibe and rotator with rabbit silicone 8 satisfyer pro deluxe next gen ligh gold white