in

5 tecken på att det är dags att göra slut

bild 7
5 tecken på att det är dags att göra slut

Hur vet man att det är dags att göra slut? VeckoRevyn listar de främsta separationstecknena och ger dig en hint om er framtid…

Mer

gora slut

5 tecken på att det är dags att göra slut:

x DU DRÖMMER OM NÅGON ANNAN
Plötsligt är det inte din partner som du dagdrömmer dig bort till längre – utan någon annan. Att drömma sig bort till kändisar och olika snyggingar någon gång ibland är helt normalt, men du bör reagera när dina drömmar riktar sig enbart till en person (som inte är din partner)…

x DU BRYR DIG INTE LÄNGRE
Att varken bry sig om vad sin partner håller hus, mår eller hur det ska gå med er relation är en ganska tydlig varningsklocka.

x DU BLIR ORÄTTVIST BEHANDLAD
Bara för att ni är tillsammans betyder inte det att din partner kan behandla dig hur som helst. Du ska absolut inte respektera att din partner trycker ner dig, varken fysiskt eller psyksiskt.

x NI UNDVIKER KONTAKT
Långa telefonsamtal och myskvällar var underbart förr – men när ert umgänge bara är förknippat med ångest är det klart att ni inte ska umgås lika mycket.

x NI HITTAR INGA LÖSNINGAR
När ni inte längre kan hitta lösningar på era problem, eller inte kan komma fram till något efter bråk och diskussioner längre.

Och ett falskt tecken…

BARA FÖR ATT DU TÄNKER PÅ ATT EVENTUELLT GÖRA SLUT BEHÖVER DET INTE BETYDA ATT DU NÖDVÄNDIGTVIS MÅSTE GÖRA DET
Det går upp och ner i alla förhållanden, vi lovar. Det ingår att ibland bli irriterade på varandra, vara lite sparsamma med sexet och ibland drömma sig bort till singellivet. Alla människor drabbas av humörsvängningar på grund av trötthet och stress då och då, och är man i en relation är det lätt att det är den stressen går ut över. Ofta svävar du på rosa moln igen redan efter en vecka eller två.

En gyllene regel är att ett förhållande är värt att kämpa för sålänge de goda stunderna är fler än de dåliga.


VeckoRevyn Shopping

1 clique sucker clitoris purple4 broklyn vibe and rotator with rabbit silicone 8 satisfyer pro deluxe next gen ligh gold white