in

5 tecken på att det är dags att göra slut med din partner

tecken gora slut dragare

Det är många som stannar kvar i relationer som egentligen borde tagit slut för länge sedan. Uppbrott är aldrig roliga, och det är lätt att skjuta dem åt sidan för att man inte orkar gå igenom det, även om man borde. Här är fem tecken på att det är dags att göra slut. Mer

 1. Du litar på att någon annan än din partner ska ge dig känslomässigt stöd

  Ber du inte längre din partner om hjälp när du har det svårt eller när det hänt något jobbigt i ditt liv? Visst, det är klart att du inte alltid behöver be din partner om stöd. Ens föräldrar eller vänner kan vara minst lika bra för det. Men om du alltid väljer bort att luta dig mot din partners axel är det något som är fel. Fråga dig själv varför du inte längre ser din partner som din främsta stöttepelare.
 2. Ni har fler dåliga stunder än bra

  Nej, ett förhållande är inte fantastiskt hela tiden. Man kan ha dåliga dagar och mindre bra perioder där man får jobba lite extra på förhållandet. Men att tro att ett förhållande behöver drama, bråk och kaos för att det ska vara passionerat är bara fel. Och om ert förhållande är mer dåligt än bra är det dags att sätta stopp.
 3. Ni letar efter bråk

  Om du eller din partner hela tiden letar efter småsaker att gnälla på eller bråka om är det en stor indikation på att något inte är som det ska. Du kanske har börjat störa dig på en vana din partner har, som du förut tyckte var väldigt gullig? Eller så kanske din partner hela tiden drar upp något gammalt bråk så fort du nämner något som är i närheten av det ämnet? Att bråka ska inte vara vardag i ett förhållande.
 4. Ni ignorerar varandra

  Spenderar du hellre en helkväll med att kolla ner i din mobil istället för att prata med din partner? Eller tar din partner första bästa chans att komma bort från ert hem? Om ni inte längre vill umgås med varandra och fortsätta lära känna varandra för att kunna ta ett steg framåt i relationen är det dags att göra slut.
 5. Ni är inte längre intima med varandra

  Intimitet och sex är viktigt i ett förhållande. Om du och din partner varit tillsammans en längre tid är det vanligt att ni kanske inte har lika mycket sex som ni hade när ni var nykära. Men om du kommer på dig själv med att ha ursäkter varje gång ni ska ha sex, eller om din partner alltid har huvudvärk eller mens när ni ska ha sex och skyller på det så kan det vara ett tecken på att något inte stämmer. Det finns många sätt att vara intim på och sex är inte allt, men om all er fysiska kontakt känns avlägsen och jobbig kan det vara dags att tänka över relationen.
Tack Elite Daily för artikel-inspo! Den 21 oktober är det dags för Sweden Fashion & Beauty Day i Stockholm, en mode- och skönhetsfestival som vänder sig till alla som är mode- och skönhetsintresserade. LÄS MER OCH BOKA HÄR.

VeckoRevyn Shopping

1 clique sucker clitoris purple4 broklyn vibe and rotator with rabbit silicone 8 satisfyer pro deluxe next gen ligh gold white