in

5 saker många gör i förhållanden och som leder till att det tar slut

par dragare

Har du någon gång varit helt förvirrad efter ett break up och undrat vad fasen det var som gick fel? Kanske gör du, eller din partner, någon av dessa fem saker – som faktiskt kan förstöra ert förhållande. Mer

 1. Reagera vs svara

  Om din partner säger något till dig som du inte gillar, och som du blir arg eller ledsen över till exempel så har du två val. Du kan välja att reagera på den känslan du känner direkt, vilket förmodligen kommer göra att det som sägs kommer förstoras och göra att ni bråkar. Eller så kan du välja att först tänka över vad det är som gör att du reagerar så starkt på det din parter sa. Då får du en djupare förståelse för dina känslor och dig själv som helhet, vilket också är en viktigt del i ett förhållande.
 2. Du är inflexibel

  När man varit i ett förhållande ett tag och hela nykär-känslan har tagit slut är det lätt att hamna i rutiner. Alltid gå till samma restaurang, alltid kolla på Netflix på vardagskvällarna, alltid hänga med samma folk. Genom att göra samma saker hela tiden tar man lätt bort passionen från ett förhållande. Det gör också att varken du eller din partner får uppleva något nytt. När man aldrig upplever något nytt eller aldrig får vidga sina vyer så utvecklas man heller inte som människa, eller lär sig något nytt om sin partner. För ett förhållande som utvecklar er båda två, både individuellt och som par, är det bra att hitta på något nytt ibland.
 3. Du är falsk

  Dr. Lisa Firestone, chef för forskning och utbildning vid The Glendon Association, säger till Elite daily: – Många av oss vet från erfarenhet att vi kan göra varandra galna när våra ord och handlingar inte går ihop. Tyvärr är svek och falskhet ganska vanligt i relationer. Det finns mycket dubbeltydiga meningar när en person säger något med gör något annat. Med andra ord, säg inte till din partner att hen är den enda för dig, samtidigt som du går runt och flörtar med andra så fort du får chansen. Även om du inte är otrogen mot din partner gör du ändå att hen känner sig sjukt förvirrad och osäker. Dessutom visar du ingen som helst respekt för hen.
 4. Du respekterar inte era gränser

  Om du börjar tänka på dig och sin partner som ett ”vi” istället för ”jag och du” tar du bort en viktig pusselbit i förhållandet. – Många av oss tappar av misstag bort var en själv slutar och var ens partner börjar. Utan att ens märka det kan man bli påträngande och kontrollerande gentemot sin parter så att man beter sig på ett sätt som är respektlöst och förnedrande mot den andra personen, säger Dr. Lisa Firestone. Tänk med andra ord på att du och din partner faktiskt är två individer, och inte sitter ihop bara för att ni är ihop.
 5. Brist på tillgivenhet

  Enligt Dr. Firestone kan brist på fysisk tillgivenhet och sex bero på att det kommer från en osäkerhet hos sig själv. Till exempel, om du känner dig osäker för att du och din partner inte ligger så ofta måste du och din partner kommunicera om varför det är så, och komma över dina osäkerheter tillsammans. Och kom ihåg, din partner är med dig för att hen vill det!
Just nu får du ett lyxigt kit från Estelle & Thild när du börjar prenumerera på VeckoRevyn. Klicka på bilden för att komma till erbjudandet!

Följ oss på Instagram för inspiration, skratt, nyheter och tävlingar!


VeckoRevyn Shopping

1 clique sucker clitoris purple4 broklyn vibe and rotator with rabbit silicone 8 satisfyer pro deluxe next gen ligh gold white