in

5 pirriga tips för orgasm!

bild 4
5 pirriga orgasmtips!

VeckoRevyn bjuder på 5 heta tips som får dig några steg på vägen mot en härligt färgsprakande orgasm!

Mer

orgasm

Ingen brådska

Ett vanligt problem är för hård och direkt stimulans av klitoris under sex. Är du inte tillräckligt kåt och ”uppvärmd” kan det kännas obehagligt eller till och med göra ont.  Mjuka smekningar längs med låren och mellan benen (utan att vara direkt på klitoris!) kan vara både pirrigt, skönt och till sist så frustrerande att du kommer uppskatta klitorisberöringen dubbelt upp när ni väl kommer dit. Men kom ihåg, ingen brådska.

Slappna av med massage

Anledningen till att många kvinnor inte kommer under sex är på grund av att de inte är tillräckligt avslappnade. Ladda inför en riktigt sexig kväll med ett långt varmt bad eller be din älskling om en skön helkroppsmassage. Är du avslappnad i både kropp och sinne ökar chanserna för orgasm markant!

Fixa och trixa med händer och leksaker

Var inte rädd för att ta fram en sexleksak under sexet! Leksaken kan bli en rolig detalj, och är vibratorn ett utmärkt orgasmredskap. Äger du ingen leksak men vill trixa till det lite extra ändå? Prova att lägga dina eller din partners händer på nedre delen av magen och tryck lätt under penetreringen för att stimulera klitoris inre.

Använd hjärnan!

Fantisera! Fantisera loss och tänk dina snuskigaste tankar under sexet så att du blir kåtare än någonsin. Säkraste orgasmknepet!

Våga

Fokusera inte bara på din partners njutning, då glömmer du ju bort dig själv. Våga föreslå nya ställningar, berätta om dina sexdrömmar och visa din partner hur du vill bli smekt. Det lönar sig, vi lovar!


VeckoRevyn Shopping

1 clique sucker clitoris purple4 broklyn vibe and rotator with rabbit silicone 8 satisfyer pro deluxe next gen ligh gold white