in

5 mysiga dejtingtips

bild 12
5 mysiga dejtingtips

Julen är en utmärkt tid för romantik. VeckoRevyn tipsar om 5 mysiga dejter som passar bäst på vintern!

Mer

dating

GÅ PÅ JULMARKNAD IHOP
Möts upp vid tretiden, grabba tag i varsin take away-mugg full av varm choklad och gå till den lokala julmarknaden ihop. Julmarknaden i sig, med allt att titta på och prata om, blir en bra isbrytare om det skulle kännas lite nervöst och stelt.

ÅK SKRIDSKOR
Ta med er varsitt par skridskor och klä er varmt – på närmaste isrink vankas det skridskoåkning och smygkramar för fulla muggar! Här får ni ett utmärkt tillfälle att hålla handen och småkramas. Glöm inte att ta med ett par extra sockor – så att ni slipper avbryta dejten på grund av något så onödigt som stelfrusna tår.

LAGA TRERÄTTERS HEMMA
Om det är dags att bjuda hem dejten för första gången passar det bra att laga middag tillsammans. Slå på stort och förbered för en trerätters med jultema – så att matlagningen blir lite av en utmaning. När ni är mätta och belåtna kan ni krypa ner under en filt i soffan och se på en mysig julfilm.

BAKA PEPPARKAKOR
Känns det för tidigt att bjuda hem på middag? Be honom komma hem till dig med ett paket färdig pepparkaksdeg. Du bidrar med roliga formar och en ugn. Ett roligt sätt att lära känna varandra på!

GÅ PÅ JULKONSERT
Kolla upp vilka julkonserter som går i närheten. Gå sedan tillsammans för att få den där rätta julstämningen. Efter passar det bra med en härlig vinterpromenad, då ni kan passa på att lära känna varandra och prata om era förväntningar inför julen.

dejt2

Läs mer om dejting på VeckoRevyn.com
  Prata i telefon med en flört för första gången – så gör du!, 10 raggningstips du inte vill vara utan, VR krossar 5 dejtmyter


VeckoRevyn Shopping

1 clique sucker clitoris purple4 broklyn vibe and rotator with rabbit silicone 8 satisfyer pro deluxe next gen ligh gold white