in

5 enkla steg till orgasm!

litenorgasm
5 enkla steg till orgasm!

Svårt att få orgasm? Veckorevyns sexexpert Hannah Arnhög ger dig tipsen som hjälper dig på traven.

Mer

En stor del av de frågor jag får handlar om orgasmen – eller dess frånvaro snarare. Hur mycket tips jag än ger verkar frågorna aldrig ta slut. Därför är fem orgasmtips väl på sin plats.

1. Knip

Med schysta knipmuskler kommer orgasmen lättare och kan bli mer intensiv. Träna dem så ofta du kan, fem-tio knip framför tv:n eller på jobbet. Använd samma teknik som om du kissar och ska kapa av kisstrålen. Det finns också gymövningar som stärker bäckenbottenmuskelaturen, fråga på ditt gym hur du ska göra.

2. Sluta överskatta den

Bilden du har av en orgasm kan vara överdrivet positiv. Ser du framför dig sprakande fyrverkerier, svartnande för ögonen, ben som viker och skrik som inte går att kontrollera? Sänk i sådana fall dina förväntningar. För många är det inga fyrverkerier, bara väldigt väldigt skönt.

3. Testa nya ställningar

Kanske kan du  bara komma när du svingat dig åt vänster, benen pekar rätt upp och han är upp och ned? Men ibland räcker det att bara justera lite i ställningarna ni redan gillar, som att svanka mer eller lägga en kudde under rumpan?

Nya vinklar kan göra underverk!

4. Skit i det

Tanken på att du MÅSTE få orgasm gör det svårare att komma. Om vi säger så här: hellre orgasmlös, men med skönt och härligt sex, hela livet, än att vara både orgasmlös och ha dåligt sex. Det är vad du får om du spänner dig och försöker tvinga fram en stackars orgasm.

5. Släpp när det tar emot

”Just när det blir som skönast känns det som att jag måste hålla emot och jag ber honom sluta”. Så står det i många läsarmejl. Känns det igen så är du orgasmen på spåret. Precis när det känns så – våga släppa! I just det läget kan orgasmen nämligen vara nära.


VeckoRevyn Shopping

1 clique sucker clitoris purple4 broklyn vibe and rotator with rabbit silicone 8 satisfyer pro deluxe next gen ligh gold white