in

3 tecken på att din partner inte längre är personen du blev kär i

inte kar langre

Förändring är naturligt för alla människor, vi växer och utvecklas hela tiden. Men vad gör man om ens partner inte längre är samma person som den man först föll för? Mer

Du önskar att du var tillsammans med någon annan

Var din partner precis allt du ville ha en gång i tiden? Men nu kan du inte sluta tänka på hur mycket du hellre skulle vilja vara med någon annan, och hur du skulle kunna vara så mycket lyckligare om du var med någon annan? Relationsexperten och dejtingcoachen Fran Greene säger till Elite Daily att detta kan bero på att din partner har förändrats. Greene säger också att om du föreställer dig hur ditt liv skulle vara utan din partner, och att det känns som om en sten lyfts från dina axlar så är det troligt att du inte längre är kär i din partner.

Du känner dig arg och ensam när du är med din partner

Känner du dig mer och mer frustrerad, arg eller ensam i din partners sällskap? Om ja, är det en indikation på att något har förändrats i ert förhållande.

– Om du skiftar mellan att känna dig väldigt ensam till att känna dig arg för att du känner dig så olycklig är det troligtvis en biprodukt av att en växande irritation i ditt förhållande, säger Greene.

Din partner är inte längre personen du vill tillbringa din tid med

Hur mycket tid tillbringar du med din partner? Eller rättare sagt, hur mycket tid vill du tillbringa med din partner? Om svaret är mindre och mindre tid, säger Greene så här:

– Om tanken av att umgås med andra lyckliga par är outhärdlig och du säger nej till sociala tillställningar för att du inte vill känna dig fast med din partner är det en varningsflagga. Om du brukade vilja umgås med din partner men att du nu letar efter ursäkter för att undvika dem, kan det vara för att ni slutat ha saker gemensamt.

Så gör du om din partner inte längre är personen du blev kär i

Okej, faktum är ju att vi alla förändras med tiden – men det kan testa ett förhållande. Om du verkligen inte vill umgås med din partner längre, om hen tar fram de värsta sidorna hos dig och om du ofta tänker på hur mycket gladare du skulle vara om du var singel, eller tillsammans med någon annan, är det ganska starka tecken på att du kanske borde göra slut med din partner.

Men, förändring kan ju också vara bra. Om du och din partner har ett starkt band, om det finns någon särskild anledning till att du känner så här just nu och om du innerst inne vet att ni är meant to be och ser en framtid med hen – prata med din partner! Lyft vad du känner, och säg att du vill jobba på att förhållandet ska bli bra och starkt igen. Kommunikation i en relation är ju trots allt a och o. Och om ni vuxit ifrån varandra kan ni självklart växa ihop igen, om ni vill, också.


VeckoRevyn Shopping

1 clique sucker clitoris purple4 broklyn vibe and rotator with rabbit silicone 8 satisfyer pro deluxe next gen ligh gold white