in

16 saker vi antar killarna kan!

16 saker vi antar killarna kan!

Veckorevyn.com låter dig testa dina mansfördomar!

Mer

bild1

Fotboll, sladdar och den exakta längden på sitt eget, ehum, organ. Sådant som vi lärt oss att alla killar bara – kan! Eller? Spana in de vanliga mansfördomarna och sakerna som männen själva tror att de är bäst på!

1. Byta däck…

… även om det tar ungefär en dag längre än för de riktiga männen på verkstaden.

2. Fotboll…

bild2

…svara precis på varenda liten fotbollsfråga, oavsett om den handlar om svenska EM-landslaget 2008 eller någon obskyr argentinsk spelares hattrick i VM 1972.

3. Käka blodpudding…

…utan att tjuta ”Vaa är det grisblod?!” och spotta ut den halvtuggade klumpen på tallriken.

4. Äta onyttigt!

… äta hur onyttigt som helst, hela tiden, alla tider på dygnet.

5. Handla drinkar

… navigera sig igenom en knökfull bar med sex drinkar, utan att spilla och utan att klaga. (vadå, vi passar ju alla platserna?!).

6. Hitta…

bilden

Överallt! Till exempel hem till din tjejkompis. Även om han aldrig har varit där och du glömde vägbeskrivningen hemma.

7. Hantera sitt dryckesintag!

Aspackad efter att ha hinkat 48 bärs? Meh, lite öl ska han väl tåla!

8. Hålla värmen

… och vara varm hela tiden, överallt. Spelar ingen roll hur tunn t-shirt han har och hur många minusgrader det är, han är ändå alltid varm nog att slänga av sig jackan och ge den till dig om så bara en av dina tänder har börjat hacka.

9. Veta storleken…

… EXAKTA centimeter, på decimalen rätt, på hans könsorgan.

10. Döda…

bilden2

… insekter. Vad spelar det för roll att den/det är större än hans knytnäve?

11. Laga datorn!

Fixa vilket komplicerat datorhaveri som helst som om han faktiskt på riktigt var Bill Gates.

12. Hoppa grönsakerna

Han kan faktiskt överleva helt utan grönsaker, på bara snabbmat och aldrig någonsin känna sig ”svullen”.

13. Han är starkast i stan…

… och kan rycka in till ditt försvar ute på krogen. Även om det är mot ett helt hockeylag. Och fast det var du som började mucka…

14. Han är inte mörkrädd…

… och kan helt utan rädsla undersöka läskiga ljud mitt i kolmörka natten. Och med bara händer, muskelkraft och mod brotta ner tjuven, rulla ihop honom i ett litet paket och lämna över honom till polisen.

15. Bära…

bild5

… den tyngsta väskan utan tillstymmelse till klagomål. Även om väskan väger 70 kilo och det visst är tio kilo mer än killen själv.

16. Fixa hemma!

Mecka med hemmagrejer, typ måla, fixa tvättmaskinen, borra och lägga om golvet i badrummet. Och vara extremt het (i bar överkropp såklart) samtidigt.

Vad killar själva tror!

666

Det är inte bara vi tjejer som har höga tankar om killar. De själva verkar tro att de bemästrar vissa saker på grund av det enkla faktumet att de är just killar…

Köra bil!

Accelerera från 0 till 100 på fyra sekunder, aldrig övervarva, köra bensinsnålt, köra om i snäva situationer, hitta fiffiga genvägar utan att bryta mot lagen. Sådant kan de bara. Jättebra.

Älska med en kvinna

Inte klokt att de alltid kan få varenda kvinna de någonsin ligger med att komma, mer än hon någonsin kommit i hela sitt liv. Fascinerande. Och att de kan göra det utan att hon märker. Wow, dessa killar.


VeckoRevyn Shopping

1 clique sucker clitoris purple4 broklyn vibe and rotator with rabbit silicone 8 satisfyer pro deluxe next gen ligh gold white