in

15 tips för en lyckad dejt

lyckaddejt1
Naturen är både gratis och romantisk!

Spana in tipsen på hur du lyckas med en perfekt dejt och fallgroparna du ska undvika… 

Mer

Fördrinkar på hotell

Att mötas upp för att ta drink före maten är alltid ett härligt sätt att börja en kväll på. Ett tips är att välja en hotellbar. Lugnare än en vanlig krog och perfekt för samtal. De har ofta en bra drinklista och i regel  bättre service. Att mötas upp i en hotell-lobby ger också dejten en känsla av en resa, ett äventyr!

Välj smårätter till middag

Välj hellre en rolig än klassiskt dyr restaurang. Att tvingas kämpa med sin illa dolda brister för gammaldags bordsskick är inte romantiskt. Välj istället ett ställe som serverar massor av smårätter som asiatiskt, libanesiskt eller etiopiskt. Provsmaka flera olika rätter som ni delar med varandra, ett garanterat sätt att få igång snacket!

Dela notan!

Dela på notan! Att låta killen betala är bara tröttsamt. Det är inte pinsamt att betala var för sig.

Stämningshöjaren…

Det är viktigt att inte låta middagen bli höjdpunkten för kvällen. Om man äter mycket är det lätt att bli trött. Ta en promenad och smit sedan in på en lugnare klubb för ett par glas bubbel efter middagen. Snåla aldrig. En dejt är alltid en anledning att fira, inte att vara ekonomisk.

Dansa loss

Med lite syre och bubbel i blodet är det alltid kul att dansa. Gå till ett kul uteställe, förutsatt att ni båda gillar att dansa. Här är det också läge att bli lite fysisk – om man inte blivit det tidigare. Dejter utan fysisk kontakt är tråkigt.

Sex är kul

Om man gillar varandra finns det ingen anledning att vänta med sex. Vi är moderna människor, vi har inte tid att dejta 1 000 gånger och sex är inget som ska ritualiseras. Sex är kul så länge man vill och det känns rätt!

Ta in på hotell

Om man har lust – men inte lust att visa upp sin ostädade lägenhet är möjligheten att ta in på hotell i sin egen stad alltid ett roligt alternativ. Du får dessutom god frukost!

Och så undviker du katastroferna…

 

Välj ett ”säkert” ställe

Välj ställen där du inte riskerar att träffa på din eller din dejts kompisgäng.

Se upp för dålig service

Om du väljer ställe, ta gärna ett ställe du besökt förut. Det sänker alltid stämningen att få dålig mat eller dålig service.

Klä dig rätt

Klä dig fint, men inte för uppklätt. För uppklätt sätter höga förväntningar på fel sätt. Tänk hellre foträtt. Det är bara tråkigt att gå runt och ha ont i fötterna eller att höra sin partner säga det hela tiden.

Glöm alla tråkiga könsbundna traditioner

”Han ska göra det, hon ska göra det…” – tråkigt!

Var spontan

Båda bör bjuda lika mycket på sig själva. Den roligaste dejten är när det känns som att man är på ett äventyr. Allt är möjligt och allt kan hända.

Att dejta kul kostar

Var beredd att lägga en del pengar på en kväll. Det finns inget sämre läge att skylta med sin snålhet än på en dejt.

Bästa budgettipset?

Välj ett annat upplägg än restaurangdejten och kör hellre picknick än en budgetrestaurang. Naturen är både gratis och romantisk.

Gå INTE på bio!

Bio är ett ovanligt tråkigt sätt att dejta på. Man går på dejt för att lära känna varandra. Det gör man ingen genom att sitta tysta i två timmar framför en bioduk.


VeckoRevyn Shopping

1 clique sucker clitoris purple4 broklyn vibe and rotator with rabbit silicone 8 satisfyer pro deluxe next gen ligh gold white