in

15 anledningar till varför du borde börja ha sex på morgonen istället

Det finns helt klart olika åsikter om när sex är som bäst. På kvällen vid läggdags är helt klart en populär tidpunkt. Men vi på Veckorevyn vill slå ett slag för den raka motsatsen: Morgonsex. Du känner dig piggare När det väl börjar bli dags för en omgång mys vid läggdags på kvällen är du […] Mer

Det finns helt klart olika åsikter om när sex är som bäst. På kvällen vid läggdags är helt klart en populär tidpunkt. Men vi på Veckorevyn vill slå ett slag för den raka motsatsen: Morgonsex.
  1. Du känner dig piggare

   När det väl börjar bli dags för en omgång mys vid läggdags på kvällen är du ofta trött och skulle nog gärna vilja sova hellre än att vara vaken en halvtimme till och böka runt.
  2. Du är nyvaken men allt är mysigt

   Vi alla vet att sängen aldrig är så mysig som på morgonen när man vaknat – ännu mysigare när man inte behöver gå upp och duscha direkt.
  3. Det finns antingen en tidsgräns…

   Lite tidspress har aldrig skadat!
  4. … eller så är det en riktigt slapp morgon

   Då kan ni hålla på hur länge som helst utan att behöva bry er om något som helst annat.
  5. Du blir redo för en ny dag

   Att börja morgonen med en orgasm innebär i princip garanterat att dagen kommer bli toppen.
  6. Det är ett effektivare sätt att vakna

   Inget sätter igång kroppens alla sinnen som lite förspel.
  7. När det är klart är det naturligt att ta en dusch

   På kvällen tar det emot extra att duscha av sig eftersom man är så redo för att sova – men på morgonen blir det en naturlig del av rutinen!
  8. Det är effektivt

   Om du har morgonsex istället kommer det vara avkryssat på dagens att-göra-lista redan på morgonen (inte för att det är en plåga att ha sex, men det kräver att man lägger tid på det) och du har hela dagen framför dig att göra annat på!
  9. Det behöver inte fixas så mycket inför

   Ni har sovit tillsammans, vaknar upp och slipper hela den flörtiga uppbyggnaden inför akten. Det är liksom mer kravlöst!
  10. Du blir produktiv

   Alla endorfiner som frigörs vid sexet kommer göra dig gladare, mer effektiv på jobbet och du kommer visa dina bästa sidor!
  11. Du har något att tänka tillbaka på hela dagen

   Ja, det är fullt normalt att spela upp scenerna i huvudet hela dagen!
  1. Det finns färre saker som stör

   Det finns sällan något att se på tv:n, inget jobb du behöver göra klart innan du ska lägga dig och inga mail från din chef som dimper ner i inkorgen. Bara. Lugnt.
  2. Det kan kännas hurtigt

   Om ni vakna sådär jättetidigt så kommer ni känna er som supervuxna hurtiga morgonmänniskor. Klockan kommer bara vara 7 på morgonen och du har redan haft två orgasmer! Uppgjort för succé!
  3. Morgonsol

   De solstrålar som tar sig genom gardinerna kommer göra att ni ser ut att vara plockade direkt ur en romantisk komedi!
  4. Du får äta frukost efteråt

   Sex följt av en härlig frukost? Deal.
Tack till Metro för inspiration till den här listan!

VeckoRevyn Shopping

1 clique sucker clitoris purple4 broklyn vibe and rotator with rabbit silicone 8 satisfyer pro deluxe next gen ligh gold white