in

14 relationsstatusar som inte finns på Facebook – men som verkligen borde göra det

relationsstatus fb

Ett stort steg i många relationer är att ändra sin relationsstatus till ”i ett förhållande med x” på Facebook. Men innan dess då? Alla andra konstiga och förvirrande kärleks-situationer man kan befinna sig i, var representeras de? Här är 14 relationsstatusar som inte finns, men som verkligen borde göra det! Mer

 1. Ligger ibland med ____

  Nu har legat med varandra regelbundet i flera månader, men det betyder ingenting.
 2. Smsar hela tiden men hänger typ aldrig med ____

  Om någon skulle se era sms skulle personen definitivt tro att ni var tillsammans. Men i själva verket är sms den ena kontakten ni har, förutom de få gångerna (som du kan räkna på en hand) ni faktiskt träffats.
 3. Är exklusiv men inte i ett förhållande (än) med ____

  Ni har bestämt er för att ni inte ska träffa andra, men ni har inte haft det stora snacket än och rett ut ”vad ni egentligen är”.
 4. Ligger men undviker aktivt ett förhållande med ____

  Ni började med att ligga, men sedan tog allt en vändning och det hettade till i relationen och den blev mer seriös. Du vet att ni borde ta steget till att kalla det för ett förhållande, men du vill verkligen inte.
 5. Kanske är exklusiv men håller ändå möjligheterna öppna med ____

  Egentligen borde ni vara exklusiva vid det här laget, och ni har egentligen inte ens tid att dejta eller ligga med andra eftersom ni spenderar typ all er tid ihop. Men ni har inte pratat om er relation, och känner inte heller att ni vill prata om den eftersom det kan innebära att ni då inte ens har möjligheten kvar att ligga med andra. Du vill heller ta ut någonting i förskott om det skulle vara så att ni inte kommer fungera.
 6. Går på dejter ibland men ingen av er är intresserade egentligen med ____

  Du och hen går på dejter med jämna mellanrum och gör halvhjärtade ansträngningar att hålla kontakten emellanåt, men ni vet båda två om att ni egentligen inte är intresserade av varandra för något seriöst och att ni bara umgås för att ni har tråkigt.
 7. Ligger regelbundet när vi är fulla men ignorerar varandra när vi är nyktra med ____

  Så fort alkohol är inblandat kan ni inte hålla er borta från varandra, men när ni ser varandra nyktra låtsas ni inte om att den andra finns och ni skulle definitivt aldrig hälsa på varandra.
 8. Matchade på en dejtingapp och chattar regelbundet men vägrar att träffas med ____

  Ni har hur mycket som helst att skriva till varandra, och du ler varje gång hen skriver något nytt. Det kan vara din soulmate men tanken på att träffas IRL är alldeles för skrämmande för att våga ta reda på det.
 9. Gjort slut med men pratar fortfarande och ligger ibland med ____

  Om du hookar med någon annan än ditt ex så är det egentligen bara för att göra hen svartsjuk.
 10. Playar ____, ____ och ____

  Du gillar dem också i den ordningen.
 11. Har aldrig hookat med men är hopplöst förälskad i ____

  Ingen annan existerar i din hjärna men du kommer aldrig våga lägga in en stöt.
 12. Booty calls med ____

  Ni ringer båda till varandra när ni vill ligga och ni är helt fine med situationen. Ni båda vet också att om alla andra sviker (aka ingen vill ligga) så har ni varandra.
 13. Bra vänner (som ibland hookar när vi är fulla) ____

  Ni är väldigt nära och bra vänner, som ibland ligger när ni druckit alkohol.
 14. Försöker aktivt komma över ____

  Du har inte alls lust att ligga med ditt ex, utan försöker göra precis allting för att komma över och glömma hen.
Tack Elite Daily för inspo!

VeckoRevyn Shopping

1 clique sucker clitoris purple4 broklyn vibe and rotator with rabbit silicone 8 satisfyer pro deluxe next gen ligh gold white