in

10 vanliga sexmyter

"Hur mycket vet hans kompisar om vårt sexliv egentligen?"

VeckoRevyns sexexpert Hannah Arnhög hjälper dig få koll och slå hål på 10 vanliga sexmyter!

Mer

MYT 1. Killar vill ha mer sex än tjejer.
Hannah säger: Falskt.
Det är möjligt att vår sexlust ser olika ut, och att vi kanske vill ha sex av olika anledningar må stämma mer eller mindre väl i olika situationer. Men att killar överlag vill ha mer sex är inte sant. I relationer är det ofta raka motsatsen.

MYT 2. Alla killar tänder på lesbisk sex.
Hannah säger: Falskt.
Njae, precis som att vi tjejer tänder på olika saker gäller det ju givetvis killar också. Även om jag kan faställa att många (väldigt många) killar gillar tanken på lite tjej-tjej-action. Många tänder just på tanken, men skulle inte nödvändigtvis vilja göra verklighet av fantasin.

MYT 3. Mörkhyade män är mer välhängda än vita män.
Hannah säger:
Jag har hört att det ska finnas undersökningar som ”bevisar” att detta stämmer, men jag har själv aldrig sett någon sådan undersökning. Klart är att män, oavsett hudfärg, kan ha såväl monsterutrustning och micropenis. Inget är säkert här i världen.

MYT 4. Sperma smakar bättre som han har ätit ”rätt” mat.
Hannah säger: Sant.
Jamenvisst, kosten påverkar mer än vad vi tror! Tips: mata inte din kille med sparris på er romantiska middag- men maxa gärna med sallad och fruktsallad (gärna med liten touch av ananas). Sedan är det ju inte alla som bryr sig om smak och lukt- men samtidigt många som gör det…

MYT 5. Det går att fastna i varandra när man har sex.
Hannah säger: Falskt.
Lite sugproppseffekt kan väl uppstå men nej, man kan inte fastna i varandra under sex.

MYT 6. En gång otrogen, alltid otrogen.
Hannah säger: Falskt.
Men så klart inte. Hallå, du har väl själv behandlat en viss person, i en viss situation, på ett sätt du aldrig skulle behandla en annan person i en annan situation? Alla gör misstag och det vore väl försmädligt om vi alla blev dömda efter dem för resten av våra liv trots att vi och våra relationer förändras. Visst finns det överkåta idioter värda att granskas lite extra, men även ett svin kan förändras.

MYT 7. Bara killar kan få orgasm i sömnen.
Hannah säger:
Falskt. Ha! Absolut inte! Sexdrömmar kan självklart vara precis lika njutbara för tjejer.

MYT 8. Din killes komppisar har stenkoll på ert sexliv.
Hannah säger: Falskt.
Lite koll kanske, alla måste ju lätta på sitt hjärta ibland och sexsnack är ju kul, kul, kul, eller hur? Men stenkoll, njae inte vanligtvis. De extremt detaljerade berättelserna besparas nog grabbarna, åtminstone de killar jag kollat med. Däremot tror jag män ofta har bättre koll på kvinnors känsloliv än vi kanske tror!

MYT 9.
Du är homosexuell om du fantiserar om andra kvinnor.
Hannah säger: Falskt.
Absolut inte. Kanske är du bisexuell- eller bara nyfiken? Du behöver inte ens vara homo- eller bisexuell om du har sex med en annan tjej. Faktum är att du inte behöver sätta dig själv i ett sexuellt fack över huvud taget, oavsett fantasi.

MYT 10. Kommer inte killen har han inte haft det skönt.
Hannah säger: Falskt.
Det ska mycket till att sexet ska vara så dåligt att killen inte kommer. Så nej, det beror snarare på exempelvis alkohol, droger, prestationsångest, nervositet, spänningar eller kanske någon medicin. Eller bara en mental låsning, som kan vara högst tillfällig. Precis som tjejer kan killen tycka att sexet är superskönt, även om han inte kommer. Det är sant.


VeckoRevyn Shopping

1 clique sucker clitoris purple4 broklyn vibe and rotator with rabbit silicone 8 satisfyer pro deluxe next gen ligh gold white