in

10 superpresenter

pojkvandragare
10 superpresenter

Alla Hjärtans Dag närmar sig med stormsteg. Veckorevyn.com tipsar om 10 grymma presenter till killen du tycker om!

Mer

pojkvandragare

Klassiska presenten

kalsingarklara

Skäm bort pojkvännen med riktigt schyssta kalsonger. Vårens kanske snyggaste kallingar kommer från Acne och är tillverkade i mjuk bomull med både knappar och gylf fram. Pris: 279 kr.

Sexig lek

bus

Romantisk, busig och sexig present. I den fina förpackningen finns en sidenpåse innehållandes 52 skrapkort, 26 för henne och 26 för honom. Korten innehåller sensuella uppgifter, busiga överraskningar och fantasifulla lekar som ska utföras på tu man hand… Pris: 199 kr.

En bit av dig själv

lappar

Du väljer en kroppsdel du vill föreviga och gör ett avtryck. Konstnären bakom detta projekt behandlar sedan denna bild med stilistiska och beständiga färger och trycker bilden på en högkvalitativ duk. Personligt och dessutom en snygg inredningsdetalj.
Pris: 2000 kr.

Konsertbiljetter

morrisseyklar

Morrissey kommer till Sverige i sommar. Något för dig och din pojkvän?

Konsterbiljetter är inte särskilt dyrt och ofta väldigt uppskattat. Snoka rätt på pojkvännens musiksmak och hitta en passande konsert. Veckorevyn.com kan bland annat tipsa om Morrissey som gör tre spelningar i Sverige i sommar. Pris: Från 450 kr.

Till gottegrisen

Tillsammans med en riktig godisråtta? Då är Godisboxen en perfekt present. Du laddar enkelt upp ett motiv som ska pryda boxen och hälsningen till din älskling på insidan av locket. Självklart väljer du också godiset som ska ligga inuti! Varför inte överraska genom att skicka till hans jobb? Pris: Från 99 kr.

Gör honom till actionman

action

Drömmer din kille också om att vara Bruce Willis? Ge bort en dag som actionhjälte.

Låt din kille bli ivägslungad av tryckvågen från en explosion, bli skjuten i bröstet med en k-pist och springa genom eld. Många killar drömmer någon gång om att få vara actionhjälte á la Bruce Willis. En av de populäraste upplevelserna förra året var att ge bort en dag som action-stuntman. Garanterat oförglömligt! Pris: 3400 kr.

Snyggaste tröjan

cardigan

Kläder är alltid uppskattat. Här har vi en grymt snygg och prisvärd cardigan från Brooker Guy.   Dubbelknäppt raglanmodell med v-ringad hals.
Pris: 249 kr.

För långdistansförhållandet

lurarstorre

Ett perfekt sätt att hålla ständig kontakt trots långa avstånd är Ip-telefonprogrammet Skype. Ge bort hörlurar med mikrofon och prata hur mycket som helst med pojkvännen, trots att han befinner sig på andra sidan jorden, utan en svindyr räkning.
Pris: 85 kr.

Sista minuten-presenten

bokklara

Minimal ansträning, men en riktigt bra present är ett mobilt presentkort . Ge bort en valfri pocket från Månpocket eller Bonnier Pocket via mobilen. Gå in på www.mobilapresentkort.se och köp ett värdebevis i form av en pocketcheck som du sedan sms:ar som en mobilkupong till någon du tycker om. Älsklingen får sedan gå in i närmaste butik till exempel Pressbyrån eller 7-eleven och hämta ut en valfri pocket från Bonnier Pocket eller Månpocket. Enkelt, snabbt och smidigt! Pris: 89 kr.

Till filmälskaren

hansoloklar

Rymdaction för honom och Harrison Ford för dig.

Ge bort originalfilmerna från Star Wars samlade i en box. En perfekt present till alla action- och rymdälskande nördar och pojkvänner. Pris: 455 kr.


VeckoRevyn Shopping

1 clique sucker clitoris purple4 broklyn vibe and rotator with rabbit silicone 8 satisfyer pro deluxe next gen ligh gold white