in

10 saker du borde säga till din partner för att hålla kärleken vid liv

saga till partner

Att hålla ett förhållande vid liv kräver jobb, och det är viktigt att komma ihåg att inte ta sin partner för givet. Här några saker du regelbundet borde säga till din älskling för att hålla kärleken spirande. Mer

”Jag älskar dig”

Detta kanske låter självklart, eller så tycker du att det räcker att visa på olika sätt att du älskar din partner – men vi behöver alla höra det ibland också. När du säger till din partner att du älskar hen ska du se till att det inte är ord som kommer ut på rutin och att de är tomma, utan att du verkligen känner det när du säger det. Var närvarande när du säger ”jag älskar dig” helt enkelt.

”Jag gillar dig”

Att älska någon är stort, och att säga att man älskar någon för första gången är skitläskigt. Men att berätta för ens partner regelbundet att man gillar hen är också stort. Det är ju faktiskt möjligt att älska någon man inte alls gillar. Så, genom att säga till din partner att du gillar hen gör också att du säger att du tycker om att umgås med hen, att du gillar hen som person och att hen är speciell för dig.

”Tack”

Ta alltid tid till att visa din partner att du uppskattar hen. Inget dödar kärlek snabbare än att någon känner att hen blir tagen för givet. Stora gester kan vara romantiskt och underbart, men det är ju minst lika viktigt med alla de små saker man gör för varandra. Låt inte de små ögonblicken springa förbi när din partner kanske diskar upp efter maten fast det var din dag, men hen gör det för att hen vet att du är extra trött. Säg tack och visa att du uppskattar hen.

”Hur är det?”

I en relation är det självklart viktigt att bry sig om varandra. Fråga din partner hur hen mår, och fråga vad du kan göra för hen om hen har en dålig dag. Visa ditt stöd, och se till att verkligen lyssna när din partner svarar på frågan. Var personen din partner alltid kan lita på, och den som alltid finns där när hen behöver det.

”Du gör mig glad”

Det känns bra att höra att man gör den man älskar glad och lycklig. Att berätta för din partner att hen gör dig glad kommer inte bara göra att hen blir glad, det ger även hen en försäkran om att du är lycklig i förhållandet.

”Jag behöver detta”

Om du håller dina känslor inne kommer du förr eller senare att explodera, vilket inte blir bra för någon. Var öppen med vad du behöver från din partner i ert förhållande. Och då menar jag inte att du ska ge hen en lista på vad som behöver handlas. Säg till om du behöver mer närhet, om du behöver bättre kommunikation, och så vidare. Att prata om vad man behöver i ett förhållande gör att båda partner kan förstå varandra bättre, och möta varandras behov för att båda ska trivas i relationen.

”Jag hör dig”

Ibland kan det kännas som om folk lyssnar när man pratar, men de hör inte vad man säger. Så bekräfta att du hör din partner när hen vill få något sagt.

”Du är så snygg”

Att känna sig åtråvärd är en härlig känsla, särskilt att känna sig åtråvärd av sin partner. Så att säga till sin partner att man tycker att hen är snygg kommer göra att ens partner får en egoboost både fysiskt och mentalt.

”Jag tror på dig”

Om ens partner inte tror på en, vad är då poängen med att vara tillsammans? Om man ska få ett förhållande att funka måste man alltid uppmuntra varandra och tro på varandra så ens partner vågar att sträva efter mer och större saker. Ett enkelt sätt att göra det på är helt enkelt att berätta för ens partner att man tror och hejar på hen.

”Jag backar dig”

Att veta att ens partner tror på en är viktigt, men det är också viktigt att veta att hen kommer finnas där och man faller och behöver hjälp upp igen.

VeckoRevyn Shopping

1 clique sucker clitoris purple4 broklyn vibe and rotator with rabbit silicone 8 satisfyer pro deluxe next gen ligh gold white