in

10 raggningstips du inte vill vara utan

bild 4
10 raggningstips du inte vill vara utan

Veckorevyn.com ger dig 10 raggningstips som verkligen funkar! Tro oss, detta vill du inte missa…

Mer

raggdragare

1. ”Ska du med på efterfest?”
Låter som klyschornas klyscha, men ack så fungerande. På tidiga morgonen finns all tid i världen att lära känna varandra över en pizza, i den mjuka soffan eller över den sista skvätten i vinflaskan.

2. Låtsas att ni har en gemensam vän
Är det inte du som känner Emma? Nähä, inte det … men jag heter i varje fall … och jag … Vad dricker du?” En träffsäker ingång och ett tydligt närmande.

3. Var oemotståndlig
Gå alltid ut i kläder som du känner dig 100-procentigt bekväm i. Det ger automatiskt ett inbjudande intryck   och du utstrålar att du trivs med dig själv, en helt klart attraktiv egenskap.

4. Ge komplimanger
Alla älskar komplimanger. Även killar. Uppmärksamma hans leende eller den snygga skjortan. Med smicker och komplimanger kan du komma långt. Ett leende och en blinkning och du har garanterat hans nummer innan kvällen är slut.

5. Skratta högt och mycket
Oh yes, du ska synas! Du ska skratta och ha roligt. Det ger ett skönt och charmigt intryck. Ingen går i gång på en panelhöna med mungiporna hängande ner till skosulorna.

6. Håll ögonkontakt lite längre än normalt
Förför honom med blicken. Knepet är att hålla kvar blicken något längre än ”normalt”. Ett par upprepningar är en riktig trigger, och tja, sen är det fritt fram för ett första närmande, men snabba på – annars hinner han ta första steget.

7. Skriv namn och nummer på hans kvitto
Sexigt och självsäkert. Utgå från att han inte vill ha något eller någon annan än just dig! Självsäkerheten kommer att locka honom och göra honom intresserad!

8. Bjud på en öl
Ett bra sätt att inleda ett samtal på. Dessutom är det superskönt att ha ett glas att fingra på samtidigt som du charmar omkull ditt span. Det ger ett avslappnat intryck (även om hjärtat löper amok därinne).

9. Armbåga dig fram
En klassiker som fungerar. När du är nära honom, stick ut armbågen så att du av en ”slump” armbågar honom i sidan. Det är viktigt att det framgår att din klumpighet inte beror på något annat än att du var just klumpig.

10. Dansa nära honom Men undvik ”jag-vill-slita av-dig-kläderna-nu”-dansen, och dansa som när du har riktigt kul samtidigt som du ger honom några flirtiga blickar. Tryck honom intill dig så att första bästa tryckare blir er!

Gillade du den här artikeln?

Missa då inte hur du blir en riktig killmagnet, hur du raggar bäst på krogen och hur du hittar rätt killtyp i raggdjungeln! 


VeckoRevyn Shopping

1 clique sucker clitoris purple4 broklyn vibe and rotator with rabbit silicone 8 satisfyer pro deluxe next gen ligh gold white