in

10 enkla knep för hetare sex!

10enklaknep
10 enkla knep för hetare sex!

Spana in tipsen som gör både dig och din partner galna!

Mer

Klackarna i taket

Behåll klackarna på inomhus om ni äter middag och låt dem sedan vara på hela vägen in till sovrummet… Extra sexigt blir det om du behåller både underkläder och klackar på även under själva sexet.

Behåll kläderna på
Testa att behålla kläderna på (självklart måste det knäppas upp här och var…) när ni har sex. Känslan av att vilja ha varandra så mycket att ni inte hinner få av er kläderna är rejält upphetsande.

Spegel spegel…
Stå eller sitt på en stol framför en spegel när ni har sex. Att kunna se honom tränga in dig från nya vinklar är otroligt upphetsande för er båda två och tar sexet till en helt ny dimension.

Skippa trosorna
Låt underkläderna ligga kvar i garderoben och bär kläder som gör det lätt för dig och din partner att smita iväg för en snabbis. Vare sig det är hemma eller på en fest. Vetskapen om att ni båda är utan underkläder kommer tända er rejält.   

Se och lär
Betrakta din partner när han tillfredsställer sig själv och lär dig hur just han vill bli smekt. Kör sedan ombytta roller och ger honom en lektion han aldrig glömmer!

Testa glidmedel
Att använda glidmedel både när ni smeker varandra och under själva sexet ger en extra skön känsla. Friktionen minskar något och känslan av du är riktigt våt kommer att göra er båda galna….

Ta initiativet
Brukar du vänta på att din partner tar första steget när det kommer till sex? Vänta inte på att din partner ska ta initiativet utan visa tydligt hur kåt du är. Fortsätt vara den som styr genom hela akten genom att berätta precis vad du vill ha. Detta kommer att hetsa upp både dig och din partner, vi lovar!

Nya kyssar
Att testa nya sätt att kyssas kan få det att pirra rejält. Har du testat en så kallad indisk kyss? Håll för din partners ögon och stick in din tunga i hans mun, långsamt och mjukt. För sedan tungan från sida till sida, ut och in. Hett!

Säg hans namn
Säg hans namn under både förspel och sex, detta känns intimt och sexigt och hottar upp stämningen rejält.

Doft som gör honom galen
VeckoRevyns sex- och relationsexpert Hannah Arnhög tipsade för en tid sedan i sin blogg om ett knep som uppges göra killar galna av åtrå. I stället för parfym kan du använda din allra mest naturliga doft för att få din partner dit du vill. Låt fingrarna röra vid underlivet och dutta dem sedan mot din hals och nacke…


VeckoRevyn Shopping

1 clique sucker clitoris purple4 broklyn vibe and rotator with rabbit silicone 8 satisfyer pro deluxe next gen ligh gold white