in

Zayn Malik har rakat av sig ALLT hår (wtf, vi är chockade)

zayn dragare

Det är… annorlunda! Mer

Okej, först och främst. Jag är all for att alla ska få se ut precis som de vill, så länge de inte skadar någon annan. Att leka med sitt hår är särskilt roligt, det går snabbt att förändra och om det skulle bli ett kasst resultat kan man alltid trösta sig med att det bara är just hår – det växer ut och färgen sitter inte i för alltid.

Zayn Malik är en av alla popstjärnor som titt som tätt byter frissa, och vi har sett honom i allt från en riktig boyband-frisyr med en blond slinga i luggen till en grön snagg. Men nu har Malik tydligen tröttnat på sitt hår helt och rakat av sig det, skriver Buzzfeed. Alltså ALLT är borta. Inte ett enda hårstrå finns kvar på huvudet.

Det var mamman Trisha Malik som lade upp en bild på sin son, tillsammans med flickvännen Gigi Hadid, där man kan se att Zayn numera sportar en hårlös look.

Vad säger ni? En hiss eller diss för Zayns nya frissa?

Den 21 oktober är det dags för Sweden Fashion & Beauty Day i Stockholm, en mode- och skönhetsfestival som vänder sig till alla som är mode- och skönhetsintresserade. LÄS MER OCH BOKA HÄR.