in

Zara Larsson & the boys – vad har egentligen hänt?

zara ludwig dragare

Turerna kring ex-paret Zara Larsson och Ludwig Kronstrand har varit många det senaste dygnen. Vi reder ut ALLT som hänt! Mer

 1. Zara Larsson och hennes ex Ludwig Kronstrand, medlem i Hov1, har haft ett av- och på-förhållande i fyra års tid men har sedan en tid tillbaka gjort slut. Ludwig har nu berättat sin version av varför det faktiskt tog slut mellan paret i podden ”Noel och Ludwig”, som han har med Zaras tidigare poddkollega Noel Flike.

  Enligt Ludwig ska Zara ha sagt att hon ville ha ett öppet förhållande, alltså att de fick ligga med andra, innan hon skulle resa till USA i september. Ludwig säger dock att Zara ska ha satt upp en regel – att man inte fick få känslor för någon annan.

  – Hon säger så här ’Ah, men Ludwig, jag tänker så här. Jag älskar dig mest av allt och jag vill bara att det ska vara du och jag men jag tänker om det här ska fungera så måste vi typ ha ett öppet förhållande, det betyder typ att jag får ligga med andra och du får ligga med andra’, säger Ludwig i podden.

 2. Ludwig gick med på att ha ett öppet förhållande och han berättar att han låg med andra. Ganska snabbt träffade han dock en person han fick känslor för, något han inte berättade för Zara. I oktober åkte han och Noel iväg till Los Angeles, och hängde med ett gäng där tjejen han tyckte om också var med. När Ludwig kom hem från resan gjorde han slut med Zara, han berättade dock inget om den andra tjejen.

 3. Ungefär en månad efter att Ludwig kommit hem från Los Angeles fick dock Zara reda på, från sin bästa vän, att Ludwig träffat en annan tjej. Det ryktades om att tjejen Ludwig träffat var Fiona från Dj-duon Rebecca och Fiona. Zara lade då upp en bild på Instagram på henne med duon där hon skrev ”Me being with mediocre people” och taggade ordet ”average” vid Fiona. Bilden har tagits bort.

  zara fiona

 4. Ex-paret började bråka och pratade inte med varandra på länge, samtidigt gled Ludwig ifrån den andra tjejen (Fiona?). Zara och Ludwig träffades sedan, men Zara berättade då att hon hade träffat en annan kille. Och som ni säkert redan vet är Zaras ny kärlek modellen Brian Whittaker.

 5. Efter att podden med Ludwig släppts lade Zara i måndags eftermiddag ut flera bilder på sin Snapchat där hon gav sin sida av saken. Det började med att hon skrev att hon var trött på sitt ex, med andra ord Ludwig.

  1

 6. I princip alla snaps är nu borttagna, men enjoy Zaras mini-rant.

  2

  Här verkar historierna gå isär. Ludwig säger att de hade ett öppet förhållande, på Zaras initiativ, medan Zara säger att Ludwig var otrogen.

  3

  4

  5

  6

  7

  8

  9

  10

  11

  12

  13

  14

 7. Nja, kanske inte bara ”tea” all the way. I snaps som tog bort snabbare än de andra verkar det som om att Zara ändå inte är supernöjd med hur situationen är.

  1a

 8. Zara skrev också att hon aldrig skulle sagt något om detta om inte Ludwig sagt något i podden.

  15

  Efter bilden blev det dock en hatstorm mot Fiona, och många av Zaras fans kommenterade ormar på Fionas bilder på Instagram, men då reagerade Zara

  1b

  Bilden togs snabbt ner, men hat hann ändå att riktas mot Ludwig och Noel istället för Fiona.

 9. Zara sa sedan att ingen skulle rikta något hat mot Fiona.

  16

  17

 10. Det verkar sedan om om Noel har hört av sig till Zara och ifrågasatt hennes anklagelser.

  18

 11. Zara avslutade sedan med en bild tillsammans med sin syster Hanna, där hon inte verkade bry sig om situationen mer.

  19

 12. Senare lade dock Zara upp en bild på sin Instagram som liknar en känd meme för ”Byt that’s none of my business” väldigt mycket… Så vi gissar på att detta kanske inte är det sista vi fått höra från varken henne eller Ludwig.

 13. Så länge kan vi alla njuta av en bild på Zaras nya pojkvän:

Just nu får du ett komplett kit med mineralsmink när du börjar prenumererar på VeckoRevyn. Kolla in hur du får den bästa glowiga looken med produkterna här:

Klicka på bilden för att komma till erbjudandet!

ecommerce_700x350_Mineralsmink

Följ oss på Instagram och Snapchat för pepp, inspiration, tävlingar, backstage-häng och hacks!

Klicka på Instagram-ikonen för att följa oss där, och scanna av spöket eller skärmdumpa det för att följa oss på Snapchat!

instagram-snap-folj-oss