in

Zara Larsson och John Legend sjunger duett – ger oss julfeelings

zara larsson john legend nobel

Stjärnorna Zara Larsson och John Legend framförde en låt tillsammans Nobels fredspris-konserten. Mer

I söndags var det dags för Nobels fredspris 2017 att delas ut i Oslo. I år var det Ican, internationella kampanjen för avskaffande av kärnvapen, som fick ta emot det ärofyllda priset. Organisationens ordförande, svenska Beatrice Fihn, tog tillsammans med en japansk överlevare från Hiroshima emot priset.

Ican tilldelas priset för det arbete som resulterat i världens första avtal om förbud mot kärnvapen. Genom avtalet blir kärnvapen olagligt enligt internationell rätt.

På plats var även vår svenska stjärna Zara Larsson som uppträdde med artisten John Legend på Nobels fredspris-konserten. De framförde en duett av God only knows av The Beach Boys. Men de flesta av oss känner nog igen låten från julfilmen Love Actually. Så det är klart att vi blir extra sugna på julafton typ NU.

Och när man sätter två världsstjärnor ihop blir det såklart magi. Legend spelade dessutom piano, och deras röster är så fina ihop. Fler duetter från Legend och Larsson, tack!

Se deras framträdande här nedan.

Just nu får du ett komplett kit med mineralsmink när du börjar prenumerera på VeckoRevyn. Klicka på bilden för att komma till erbjudandet!

prenerbjudande happy jankell

Följ oss på Instagram och Snapchat för pepp, inspiration, tävlingar, backstage-häng och hacks!

Klicka på Instagram-ikonen för att följa oss där, och scanna av spöket eller skärmdumpa det för att följa oss på Snapchat!

instagram snap folj oss