in

Zara Larsson och David Guetta gör årets EM-låt

20140716 zara larsson 0827 e1462966045783 scaled

Nu står det klart vilka som gör EM-låten till i sommar. Och det är inga mindre än vår alldeles egna Zara Larsson och David Guetta – och smakprov har släpps. Mer

Zara Larsson har den senaste tiden gjort succé världen över. Hennes låt ”Never forget you” har toppat Billboards danslista samtidigt som hon gör riktigt grymma framträdanden i några av USA:s främsta talkshows. Både Ellen DeGeneres och Jimmy Fallon har haft henne på besök och det ser inte ut som hon har några planer på att stanna upp sitt framgångståg.

Nu drar hon sig till sportens värld, för att vara mer specifik till fotboll, EM och Frankrike. Hon ska nämligen göra den officiella EM-låten till sommarens mästerskap som drar igång den 10 juni. Hon kommer dock inte göra det ensam utan med sig har hon fantastiska DJ:n och musikproducenten David Guetta. Han som står bakom hitar som Rihannas ”Who’s that chick” och ”Titanium” som Sia sjunger i.

Senast en svensk hade ett finger med i en EM-låt var 2000 då det var Martin ”E-Type” Eriksson som stod för sången och fick alla att sjunga med i ”Campione”.

I år har låten ett lite mindre macho namn och heter ”This one’s for you”. Warner Music har redan nu släppt ett 25 sekunders smakprov på twitter för alla nyfikna. Låten släpps inte i sin helhet förrän nu på fredag. I den lilla smakprovssnutten hörs Zara Larsson waila – som bara Zara kan – innan Guettas toner tar vid.

Båda har lyckats väldigt bra var för sig så nu får vi se om de har dubbel så stor genomslagskraft tillsammans i och med den här låten. Lyssna och se vad du tycker om vår nya EM-låt!