in

Zara Larsson: ”Jag dejtade en kille som jag träffade på Instagram”

zara larsson

I fredagens avsnitt av Skavlan tar Zara Larsson plats i en av stolarna. Hon berättar om sin problemhy, att hon har köpt en lägenhet till sin farmor och om dejting. Det är alltså inte ett avsnitt man vill missa! Mer

Zara Larsson fortsätter att imponera med sin musik, röst och grymma girl power. I fredagens avsnitt av Skavlan, som sänds klockan 21 i SVT1, öppnar Zara Larsson upp sig om ämnen som många kändisar inte vill prata om: utseende, pengar och kärlek.

Som ni säkert vet är Zara Larsson en av världens mäktigaste tonåringar och använder gärna sin röst för att belysa orättvisor och feminism. På sitt Instagram-konto har hon flera gånger skrivit inlägg som blivit virala och delade världen över (kondombilden!!!). Hon har också ofta varit öppen med att hon lidit av svår acne som påverkat henne väldigt mycket psykiskt. I Skavlan-avsnittet berättar hon att hon, efter att ha provat allt, fick nog och bestämde sig för att kräva antibiotika av en läkare – och det hjälpte.

– Jag är en tonåring och jag har haft stora problem med min hy, alltså verkligen jättestora. Jag tror att jag har varit ganska bra på att dölja det, eftersom allt handlar om ljus och vinklar, men det har krävt mycket av mig mentalt. För varje gång jag har pratat med någon har jag tänkt att det enda den personen gör är att stirra på min dåliga hy, säger stjärnan i programmet.

VeckoRevyn har tidigare skrivit om Zara Larssons bästa skönhetstips och hur hon har hanterat sina hudproblem.

Se hela klippet från Skavlan här:

Källa: Skavlan, sänds 21.00, fredag 17/2 i SVT1.

Zara Larsson köpte lägenhet till sin farmor

Zara Larsson berättar också lite om hur hon spenderar sina pengar, och som vi tidigare har skrivit om så är det gaaanska mycket pengar. Hon säger bland annat att hon en dag innan intervjun köpte en lägenhet till sin farmor, så att hon skulle kunna flytta från Oxelösund och till sin familj i Trosa.

– Såna grejer känns värt att lägga pengarna på, inte väskor och champagne, säger Zara Larsson till Skavlan.

Se hela klippet här:

[adSpace placement=”auto”]

Källa: Skavlan, sänds 21.00, fredag 17/2 i SVT1.

Zara Larsson berättar om sin ”gulliga” dejt

Hur är det då med kärleken? På den fronten är Zara Larsson ganska hemlig, men har tidigare berättat att hon inte har dejtat särskilt mycket. Men nu avslöjar hon detaljerna kring en dejt som hon gick på, och som hon kallar ”gullig”, med en kille som hon hittade på Instagram.

– Jag frågade om vi skulle ses och vi pratade lite på DM och det var spännande. Det är ju så att jag inte träffar så många nya människor. Som tjejer eller kvinna som har en karriär och gör det man gör så krävs det att man är med någon som förstår det och som följer med, säger Zara Larsson.

Se hela klippet här: 

Källa: Skavlan, sänds 21.00, fredag 17/2 i SVT1.

Följ oss på Instagram och Snapchat för pepp, inspiration, tävlingar, backstage-häng och hacks!

Klicka på Instagram-ikonen för att följa oss där, och scanna av spöket eller skärmdumpa det för att följa oss på Snapchat!

instagram-snap-folj-oss