in

Youtube-stjärnan Clara Henry börjar blogga på Veckorevyn.com

clara henry

Clara Henry, 19, är Göteborgs-tjejen som med en av Sveriges största Youtube-kanaler och den egna talkshowen ”Med Clara Henry” på Kanal 5 Play tagit bloggvärlden med storm. Den 1 november flyttar hon sin blogg från Devote.se till Veckorevyn.com och blir därmed en av sajtens åtta profiler.

Mer

– Clara Henry är en riktig drömrekrytering. Hon är en otroligt rolig och vass bloggare (och Vloggare) och vi vet att hon är väldigt populär i VeckoRevyns målgrupp (kvinnor 18 – 25 år). Hon vågar prata om saker som många andra bloggare inte vågar dela med sig av och gör det alltid med skarp tunga och en stor portion humor. Jag ser Clara som ett perfekt komplement till våra övriga bloggare inom mode, skönhet och livsstil på Veckorevyn.com, säger Linnea Isaksson, webbredaktör på VeckoRevyn.

På Blog Awards 2013 kammade Clara hem priset för årets Vlogger.  Hon har 143 467 subscribers på sin Youtubekanal, 67 000 followers på Instagram, 24 000 followers på Twitter och 12 000 fans på Facebook och hon tror att anledningen till framgången är att hon vågar sticka ut.

– Min plan var aldrig att bli såhär stor, men det är skitkul! Jag tror att jag utmärker mig på något sätt. Jag pratar till exempel väldigt öppet om mina åsikter om mens och jag bojkottar dagens outfit. Det känns inte som att så många av dagens internettjejer gör sånt, säger Clara Henry.

Veckorevyn.com har i snitt 160 000 unika besökare/vecka och på frågan om varför Clara väljer att flytta till just VeckoRevyn kommer svaret snabbt.

– Det var webbredaktör-Linnéa som övertalade mig, haha. Men VR verkar vara en sån himla go sajt, jag brukar alltid läsa artiklarna som kommer upp på hemsidan och tycker att det är en skitbra sida för unga tjejer.

På blogg.veckorevyn.com/claraslife kommer Clara att dela med sig av vad som pågår i hennes liv i form av listor, vloggar och roliga dagboksrapporter. Och det blir absolut INGET mode, säger hon.

– Mitt främsta mål är att det ska vara roligt att läsa min blogg, helst att folk ska skratta så högt och våldsamt att de trillar av stolen, en ROFL IRL (Rolling on Floor Laughing IN Real Life). Det tror jag dock aldrig jag har lyckats med. Jag har å andra sidan fått en tjej att, i sina skrattanfall, slå omkull ett glas vatten och paja sin dator. Överväger att skriva det på mitt CV.

GÅ DIREKT TILL CLARA HENRYS BLOGG!

clara henry veckorevyn