in

VeckoRevyn träffar Justin Bieber!

Igår fick VeckoRevyns redaktör Alexandra en exklusiv pratstund med popstjärnan Justin Bieber under hans besök i Oslo. För Veckorevyn.com berättar hon om mötet, hysterin och om pussen på kinden…

Mer

bieber oslo vr

Alexandra, du var i Oslo när Justin Bieber höll sin exklusiva konsert. Hur var stämningen?

Stämningen i Oslo var GALEN. Det var tjejer och även en hel del killar överallt som skrattade, grät, sjöng, skrek. Och då speciellt utanför hotellet där Justin vistades (vilket var samma hotell jag bodde på). Det var första gången Justin var i Skandinavien så fansen var inte bara från Norge utan många hade åkt från andra delar av Norden. Tyvärr var stämningen så hetsig ett tag så att polisen var tvungen att avbryta och skingra fansen för vissa blev skadade av allt tryck.

När konserten hölls på kvällen hade tiotusentals fans samlats, de var tvungna att stänga av gatorna runt om. När Justins bil åkte i väg sprang alla fans så mycket att marken bokstavligt talat gungade, som minijordbävning.

justin bieber oslo1

Du gjorde ju en intervju till ett kommande nummer av VeckoRevyn också. Hur var det att träffa Justin?

Det var förstås helt underbart. Jag har ju ”Bieber Fever” själv så jag var i himmelriket.

Men hur var han då?

Mitt första intryck var att han var väldigt lugn och lätt att prata med. Han kändes väldigt ödmjuk, nästan lite blyg. Och ja, han är vrålsöt och helt underbar förstås!

justin bieber oslo2

Vem tog initiativet till pussen?

Vi tog lite olika bilder och när det var dags för sista bilden så frågade han ”So, what do you wanna do for the final one?” Då svarade jag ”a kiss, if that’s okey” och då skrattade han och sa ”sure” och pussade mig på kinden. Givetvis stängde kameran av sig just då så vi stod så en stund, inte mig emot dock!

Läs Alexandras intervju med Justin Bieber i VeckoRevyn nr 8!

 

bieber oslo