in

VR åker på semester med Foki!

bild 23

Hon sopade rent prisbordet på VeckoRevyn Blog Awards i höstas. Men hur är hon som resesällskap? Vi drog på semester med Foki.

Mer

foki

Foki njuter av utsikten i Bankok under semestern till Thailand med pojkvännen över jul och nyår. Foto från fokis.se.

Vi har packat! Vart ska vi?
– Till Thailand, så klart!

Sweet! Blir det stranden eller storstan?
– Båda delar! Det hinner vi väl? Jag tänkte att vi skulle stanna minst en månad!

Vart åker vi först?
– Bangkok. För shoppingen. Man blir så lycklig när man får shoppa så här billigt.

Vad köper vi?
– Allt som inte går att få tag på i Sverige. Asiatiska klädesmärken, gärna udda japanska stilar med massor av färg och kul detaljer. Sen blir det nog en hel del små söta prylar också. Färgglada usb-minnen, istället för de tråkiga svarta pinnarna som finns hemma, och Hello Kitty-mobiltelefoner som funkar jättedåligt men är så himla gulliga, haha!

När vi tröttnat på stan, var drar vi då?
– Åh, det finns ju massor av fantastiska stränder i Thailand, men jag tror att Ao Nang i Crabi kan bli en riktig favorit i år. Där hänger vi några veckor.

Steker vi i solen eller aktiverar vi oss?

– Jag är absolut ingen person som slappar i hotellrummet. Jag vill göra roliga saker! Det blir hotellfrukost och sen ut direkt. Titta på tempel, dyka och göra båtutflykter till små öar. På kvällen bowlar vi eller går på en cool biograf. Det blir schemalagda aktiviteter hela dagarna, haha.

Vad äter vi?
– Jag älskar mat, så vi äter massor. Thailändskt, givetvis, men också på fantastiska italienska lyxrestauranger som är jättebilliga.

Går vi ut på klubb?
– Ja, absolut. Här i Sverige gillar jag inte krogen så mycket, men i Thailand är det mycket roligare stämning och inte så mycket fylla. Där är folk ute för att dansa och ha kul. Vi går till en riktigt stor nattklubb med massor av folk och bra musik, det blir spännande!

Puh! Vårt plan hem går om en timme. Tack för en grym semester!
– Tack själva! Det här måste vi göra om!

foki2

FOKIS BLOGG HITTAR DU HÄR!