in

VIP på Blog Awards – här är Ellosvinnarnas oförglömliga dag

ellosvipblogstart

– Det känns jättebra, det är en av mina drömmar att få gå på något sådant här och jag har önskat det i flera år. Det är en oförglömlig kväll! Emma, som vann Ellos stora Instagramtävling njöt i fulla drag av vara VIP på Blog Awards.

Mer

sponsorskyltellos

Det har varit en fullspäckad dag för Emma Svahn och hennes kompis Julienne Ivars – det  glammiga priset som Emma vann var en dag i lyxens tecken. Det började med att tjejerna blev upphämtade i limo och skjutsade till Sturebadet där olika skönhetsbehandlingar väntade.
– När jag fick reda på att jag skulle få följa med Emma på den här dagen blev jag verkligen i extas, det känns superkul, säger Julienne.

Därefter var det dags att inta bloggsviten på Scandic Grand Central och börja bli färdiga för årets glammigaste fest. En stylist fixade Emmas och Juliennes hår och make.
–  Jag hade egna önskemål, jag går själv på makeupskola så jag vet vad jag vill. Min önskning var en smokeylook som makeupartisten lyckades jättebra med, och jag älskar lockar i håret så det blev perfekt!

När det gäller outfits hade tjejerna ett drömläge. De fick gå till en stylist som helt enkelt plockat ut massa olika alternativ ur Ellos sortiment – bara att välja och vraka!
– Vi hittade perfekta outfits som matchade vår personlighet säger Emma och Julienne fyller i att hon är supernöjd, verkligen supernöjd.

När vi frågar Emma vad som varit det bästa med dagen säger hon utan tvekan att det är att få gå på Blogg Awards där hon och Julienne verkligen trivs:
– Väldigt häftigt och pampigt och alla verkar ha så trevligt! Bra musik också, vi gillar verkligen att mingla runt här. Det känns jättebra, det är en av mina drömmar att få gå på något sådant här och jag har önskat det i flera år. Det är en oförglömlig kväll! 

balindah

Linda Hallberg, till höger är en av Emmas förebilder.

I sin motivering skrev Emma att det vore kul att få träffa sina förebilder och den drömmen blev sann.
– Linda Hallberg är en av mina förebilder, hon är orsaken till att jag går på den skolan jag gör. Det finns ju så mycket utbildningar att välja på men hon hade gått den här och därför valde jag den också. Det var jättehäftigt att se henne här ikväll!

När hon ska sammanfatta dagen blir det kort och målande:
– Helt oförglömlig dag, det har varit helt otroligt!