in

Vinn nya superbehandlingen Kebelo antifrizz!

kebelodragareny

Nu ger Urban Hair och VeckoRevyn dig chansen att vinna lyxiga mirakelbehandlingen Kebelo antifrizz.

Mer

Nu har sommaren snart nått sitt slut och kanske lämnat håret torrt sprött och slitet. Salongen Urban Hair vet hur viktigt det är att underhålla håret och ger dig därför chansen att vinna en Kebelo antifrizzbehandling.

Kebelo är en utav de få antifrizzbehandlingarna som är 100% ofarlig för dig, din frisör och snäll mot naturen. Behandlingen slätar ut ditt hår och eliminerar frizz, Drar ut på lockar vare sig de är stora eller små samt gör vågigt hår rakt. Ditt hår blir mer lättskött, glansigt och betydligt mycket friskare!

Vinnaren av tävlingen får besöka Salongen Urban Hair i Stockholm och efersom behandlingen tar drygt 90 min så kommer du ha gott om tid att konsultera med frisören och få tips om hur du sköter just ditt hår på bästa sätt. I vinsten ingår även ett vårdande skötselkit att använda efter behandlingen.

Allt du behöver göra för att vara med och tävla om en Kebelo antifrizz-behandling är att beskriva ett riktigt mardrömsbesök hos friören. Låt fantsasin flöda, det mest kreativa bidraget vinner!

Maila ditt bidrag till [email protected]. Och glöm inte att skriva din adress och telefonnummer så att vi kan kontakta dig om du vinner!

Lycka till!