in

Vilken mage, Nicole

nicole3
Vilken mage, NicoleNicole Kidman är gravid, här med maken Keith Urban.

Vem i Hollywood är INTE gravid?! Nu visar Nicole Kidman upp sin växande mage… Mer

nicole3

Academy of country music awards i helgen gled vackra skådespelerskan Nicole Kidman in på röda mattan – men de flesta blickarna drogs sjävklart till hennes växande mage…

nicole1

Nicole dök upp på countrygalan för att supporta maken, musikern Keith Urban. Det är första gången Keith blir pappa och han är överlycklig. För 40-åriga Nicole blir det trejde barnet. Hon har i äktenskapet med Tom Cruise barnen Isabella, 15, och Connor, 12, som båda är adopterade.

Nicole och Keith gifte sig i Sydney (han kommer också från Australien) efter att ha varit tillsammans i ett år. Nyligen köpte de en stor gård i Nashville, som troligen ska vara den lilla familjens bas i framtiden.

”De är överlyckliga”

nicole2

I april blev det officiellt att Nicole var gravid, men i veckor hade det ryktats om nyheten i skvallertidningarna. ”De är överlyckliga”, sa en representant för paret i ett pressmeddelande.

nicole

När paret inte reser världen runt ägnar de sig nu åt sitt nya husprojekt, som de renoverar för fullt. Något som givetvis är viktigt är säkerheten – gården ligger ganska långt från paparazzistråken i Beverly Hills

nicole4