in

Vem är Colbie Caillat?

colbie
Vem är Colbie?

Alla har hört Colbie Caillats singel ”Bubbly” men ingen kan uttala hennes namn…

Mer

Blev upptäckt på Myspace

Surftjejen  Colbie från Malibu har sålt över två miljoner skivor i sitt hemland men är fortfarande rätt okänd för oss. I veckan var hon i Stockholm för att promota sitt debutalbum ”Coco” och vi tog såklart chansen att träffa henne.

colbie 2

Reporter-Elin och Colbie.

Du blev upptäckt på Myspace, vad har internet betytt för dig?
– Enormt mycket! Tack  vare min myspace-sida har min fanskara växt tillsammans med mig. Hela processen till att bli upptäckt har gått mycket snabbare, såhär snabbt skulle det aldrig ha gått för några år sedan.
Din singel Bubbly är en enorm hit, blir det vara svårt att följa upp den?
– Nej, det tror jag inte. Tack vare min myspace har mina fans redan berättat att de tycker om min nästa singel, så jag är inte orolig.

lindsay

Festa som Lindsay är inget för Colbie.

Du sägs inte vara någon partymänniska?
– Jag är en rätt lugn person. Om någon drar ut mig till en bar är jag den som blir trött och vill gå hem klockan tio. Jag föredrar helst att softa hemma i min pyjamas.
Vad tycker du om festande kändisar som Lindsay och Britney?
– Jag tycker synd om dem. De blir jagade av paparazzis och jag tror det gör dem galna.
Har du blivit förföljd av paparazzis än?
– En gång, när jag klev av planet i N.Y. De följde mig med ut till bilen och det var skrämmande eftersom min manager bad dem att backa men de fortsatte att vara agressiva.  Det gäller att ta itu med det och försöka hantera det.

paradise

Colbies favoritställe Paradise Cove.

Några Malibu-tips för den ressugne?
Paradise Cove, en privat strand som man betalar för att vara på. Det gör att man får vara ifred. Jag älskar den stranden! Hänger gärna på ett Jamba Juice-fik. Favoritaffären stavas Angl men uttalas som Angel. De har såna kläder som jag gillar, avslappnat och enkelt mode. Flipflops, jeans och ett vanligt linne är typiskt Malibu-mode.

rod