in

Vem åker i kvällens ”Let’s dance”?

dancedragare
Vem åker i kvällens "Let's dance"?

Hur går det i kvällens ”Let’s dance”? Quetzala kollar in kvällens deltagare…

Mer

Hur ska det gå för skadade Danny? Och åker Uffe Larsson, så som ni läsare tror?
Veckorevyn.coms nöjesredaktör Quetzala förhandstippar om flipparna och flopparna i kvällens ”Let’s dance” och listar allt från kvällens snackis till vem som åker ut.

Quetzala listar kvällens…

…snackis

danny

Kommer Danny att kunna dansa? Hur går det med foten? Veckans snackis har varit Danny svullna fot. Jag är övertygad om att han kommer att gå ut på golvet och dansa väldigt skröpligt och vinna svenska folkets sympatiröster eftersom det är så ”synd om honom”. Yeah, right.

…förlorare

ulf

Här på sajten tror 53 % av er läsare att Uffe Larsson kommer att åka ut ikväll. Juryn gav honom usla poäng (9. Nine. Nio) förra veckan. Och jag är benägen att hålla med. Det är något djupt tragiskt över Uffes uppenbarelse i ”Let’s Dance”. Han kommer åka, redan ikväll.

…vinnare

linda

Nä, ingen vinner ju något ikväll. Men vem får bästa poängen ikväll? Jag gissar på förra veckans favorit Linda Lampenius. Hon är så satans stark, säker och soft.

letsdancepi

Hela ”Let’s dance”-gänget är samlat. Men vem åker ikväll?

…överraskning

karlpetter

Bonden Karl-Petter fick snålt med poäng förra veckan men ikväll tar han igen det med råge – han är snygg, rolig och generös med sig själv. Ikväll smälter till och med järnladyn Maria Öhrman av hans rumba.

…mest folkkära

tina

Vad kan vara mer folkkärt än Mat-Tina i ”Let’s Dance”? Jag kan inte komma på någonting alls. Och hon är värd varenda röst, blick och tumme som hålls för henne.

LÄS OCKSÅ: ”Jag kan inte hjälpa det, men han är så sjukt töntig och dramaqueenig.” Vem pratar Quetzala om? Läs Quetzalas blogg för svaret!

liten

LÄS OCKSÅ: Tävla om en ny, lyxig väska i handväskjakten.