in

VeckoRevyns topp 3: grymma posts som alla borde ta del av

infulencers dragare

Varje vecka kommer veckorevyn.com att hylla tre kvinnliga influencers som har gjort ett grymt inlägg eller video. Det kan handla om allt från psykisk ohälsa till make up-hacks. Vi vill inspirera och peppa både influencers och läsare! De första influencers-kvinnorna vi vill lyfta är…. Mer

1. Josefin Dahlberg

Josefin skrev ett jätteviktigt inlägg på internationella kvinnodagen om varför den dagen fortfarande måste finnas. Till exempel för att en ny undersökning visar att bara är tre procent kvinnor på toppositioner i riskkapitalbolagen, och för att tjejer och kvinnor fortfarande våldtas för att många män inte respekterar kvinnors kroppar. Läs Josefines inlägg HÄR.

2. Nicole Falciani

I ett inlägg på Instagram som Nicole lade upp berättar hon om att ett företag hon samarbetat med och pratat om att göra någonting tillsammans med i sommar inte längre ville göra det för att de tycker Nicoles kropp ”ändrats för mycket och att deras produkter kräver en viss fysik för att kunna visas upp”, som Nicole skriver – de tycker att hon är för tjock. WHAT?! Se Nicoles inlägg HÄR.

3. Michaela Forni

I veckan skrev Michaela sitt återkommande inlägg ”Frågor med Forni” där hon svarar på sina läsares frågor. Denna vecka handlade frågestunden bland annat om att man ska våga lita på sig själv och sin kompetens, hur man tacklar sin svartsjuka och hur det är att ha riktigt jobbig PMS – och vad man kanske kan göra åt det. Läs Michaelas inlägg HÄR.

Följ oss på Instagram och Snapchat för pepp, inspiration, tävlingar, backstage-häng och hacks!

Klicka på Instagram-ikonen för att följa oss där, och scanna av spöket eller skärmdumpa det för att följa oss på Snapchat!

instagram-snap-folj-oss